Regntøj | Helly Hansens Seven J Jacket Caribbian Sea – Kvinder

Tilbud

Regntøj | Helly Hansens Seven J Jacket Caribbian Sea – Kvinder

DKK 748.98 DKK 492.48

Helly Hansen Seven J Regnjakke Seven J regnjakken fra Helly Hansen er den perfekte regnjakke til den travle hverdag eller vandreturen. Den er 100% vandtæt og vindtæt, så du kan holde dig tør. Det er Helly Han…

På lager

Varenummer: C.3905/TO2102 Kategorier: , , Tags: ,

Beskrivelse

Helly Hansen Seven J Regnjakke
Seven J regnjakken fra Helly Hansen er den perfekte regnjakke til den travle hverdag eller vandreturen. Den er 100% vandtæt og vindtæt, så du kan holde dig tør. Det er Helly Hansens egen Helly Tech Protection teknologi, som gør jakken vandtæt. Derudover bliver jakken også utrolig åndbar med denne teknologi. Ikke nok med det, så er regnjakken også foret med en tynd mesh lining, som både gør den hurtigttørrende, men også sørger for at jakken ikke klæber til huden.
Seven J regnjakken har to sidelommer, som begge er indvendigt forseglede, således at der ikke kommer vand ind. Jakken kan spændes ind ved nederste søm samt ved de begge håndled. På den måde undgår du, at en kold vind finder vej ind til huden.
Regnjakken er behandlet med PFC-fri DWR (Durable Water Repellency), som gør den slidstærk og yderligere vandtæt.
Jakken er også bluesign godkendt, hvilket betyder at Helly Hansen aktivt har forpligtet sig til at minimere brugen af ressourcer under produktionen af denne jakke.
Vidste du at
Ideen bag bluesign er at gøre brug af færre ressourcer og skadelige kemikalier under produktionen af tekstiler. Ethvert bluesign godkendt stof tilbyder det højeste niveau af forbrugersikkerhed ved at anvende metoder og materialer i fremstillingsprocessen, som sparer ressourcer og minimerer menneskelig og miljømæssig påvirkning. Bluesign der har base i Schweiz, arbejder på hvert trin i tekstilforsyningskæden for at godkende kemikalier, processer, materialer og produkter, der er sikre for miljøet, trygt for arbejdstagerne og sikkert for slutkunderne.
Helly Tech Protection
Blue Sign autoriseret
PFC-fri DWR
Åndbar

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Regntøj | Helly Hansens Seven J Jacket Caribbian Sea – Kvinder”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis fragt
  3. Sikker Shopping SSL-Kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: