Regntøj | Salomon La Cote Flex 2.5L Jackets Black – Mænd

Tilbud

Regntøj | Salomon La Cote Flex 2.5L Jackets Black – Mænd

DKK 1101.24 DKK 471.96

Salomon La Cote Flex Herre Regnjakke Letvægt Skaljakke fra Salomon, der både er strækbar samt vind- og vandtæt. I varme sæsoner tillade…

På lager

Varenummer: C.3905/TO2728 Kategorier: , , Tags: ,

Beskrivelse

Salomon La Cote Flex Herre Regnjakke
Letvægt Skaljakke fra Salomon, der både er strækbar samt vind- og vandtæt.
I varme sæsoner tillader 2.5 lags konstruktionen at du godt kan bruge jakken uden mellemlag, med kontakt direkte imod huden. Her vil mange andre Skaljakker have en tildens til at føles som om de "klistrer" til huden, hvilket La Cote jakkens 2.5L opbygning er med til at modvirke.
Til koldere vejrforhold kan du med en lag-på-lag konstruktion under jakken, også udfordre nogle af de barkeste siturationer. En god 3-lags opbygning på overkroppen kan f.eks. bestå af uld inderst, og fleece eller strik som mellemlag.
La Cote Flex jakken har en Vandsøjletryk på 20.000 mm og en åndbarhed på 15.000 mm, så den beskytter dig imod elementernes rasen, og du bliver holdt tør hele dagen igennem. Jakken’s åndbarhed tillader samtidig at fugten kommer væk fra kroppen, når tempoet er højt og blodet pumper.
Lynlåsen i fronten af jakken er vandafvisende, og på hver side sidder en rummelig håndlomme med lynlås og en stormflap over. Lommerne er store nok til at du kan have ekstra udstyr i dem, eller har masser af plads til at varme hænderne. Ærmer og hætte kan justeres ind, så de lukker tæt til og bedre holder vind- og vand ude. Om hoften sidder også en træksnor, så du fuldstændig kan forsegle jakken.
Alle syninger på La Cote Jakken er Seam Sealed, så du er garanteret at der ikke kommer vand ind igennem samlingerne. Materialet har en Mekanisk Stretch, hvor der er vævet fleksible tråde ind i trådene, så jakken bedre følger kroppens bevægelser.
Faconen er Salomon’s Active Fit der sidder tæt, uden at være hverken for stram eller for løs i pasformen, men tillader fuld bevægelsesfrihed.
Vandsøjletryk 20.000 mm
Åndbarhed 15.000 mm
Vind- og Vandtæt
Active Fit pasform
2.5 lags konstruktion
Mekanisk Stretch

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Regntøj | Salomon La Cote Flex 2.5L Jackets Black – Mænd”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis fragt
  3. Sikker Shopping SSL-Kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: