Såler Og Snøre | Fjällräven Trekking Gaiters Stone Grey – Mænd/Kvinder

Tilbud

Såler Og Snøre | Fjällräven Trekking Gaiters Stone Grey – Mænd/Kvinder

DKK 851.58 DKK 560.88

Trekking Gaiters fra Fjällräven Ekstra beskyttelse til dine bukser og støvler på vandreturen. Gaiters har i mange været brugt af jægere under drivjagt igennem tjørn og krat, men er i høj grad også anvende…

På lager

Varenummer: C.3905/TO3049 Kategorier: , , , , , Tags: ,

Beskrivelse

Trekking Gaiters fra Fjällräven
Ekstra beskyttelse til dine bukser og støvler på vandreturen.
Gaiters har i mange været brugt af jægere under drivjagt igennem tjørn og krat, men er i høj grad også anvendelige på vandreturen hvor du i lige så høj grad møder, tjørn, krat og højt vådt græs, og uden gaiters ville kunne blive våd og revet.
Trekking Gaiters er lavet af slidstærkt polyester, med en coatning på bagsiden der gør dem 100 vandtætte. Ved anklen er der er kraftig elastik der giver en god pasform uden at stramme ubehageligt. nederst lukkes gaiteren til en med trykknap, og øverst kan den justeres med elastisksnøre, der sikrer at den ikke glider ned. Modsat sikrer en strop under foden og en støvlekrog foran at gaiteren ikke glider op, heller ikke i udfordrende terræn.
På forsiden er der en lynlås der gør det nemt at tage gaiteren af og på. Lynlåsen er beskyttet af en flap med velcro, så der heller ikke kommer vand ind der.
Fjällräven Trekking Gaiters vil være en optimal ting at bruge for alle der færdes ude i naturen hvad enten det er hundetræning, jagt eller anden outdoor brug.
One Size
Materiale 100% polyester
PU coated for 100% Vandtæthed

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Såler Og Snøre | Fjällräven Trekking Gaiters Stone Grey – Mænd/Kvinder”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis fragt
  3. Sikker Shopping SSL-Kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: