Såler Og Snøre | Formthotics Hike Dual Red Blue Formthotics Hike Dual Red Blue – Kvinder

Tilbud

Såler Og Snøre | Formthotics Hike Dual Red Blue Formthotics Hike Dual Red Blue – Kvinder

DKK 1292.76 DKK 608.76

Indlægssåler til vandring Formthotics Hike Dual Red Blue er indlægssåler til vandring og firmaet har mange år bag sig. Få mest muligt ud af dine vandrestøvler m…

På lager

Varenummer: C.3905/TO2056 Kategorier: , Tags: ,

Beskrivelse

Indlægssåler til vandring
Formthotics Hike Dual Red Blue er indlægssåler til vandring og firmaet har mange år bag sig. Få mest muligt ud af dine vandrestøvler med denne indlægssål, der giver dig den rette støtte og holdning, på dine vandreture.
Hike Dual Red Blue aflaster din fod, knæ, hofter, ryg og mere, når du går ture og vandrer. Sålen der følger med til dine vandrestøvler, ligegyldigt producent, er standard og lavet så alle kan passe støvlerne i butikken. Nu er det bare sådan at ingen fod er ens, heller ikke din højre og venstre fod. Derfor er det vigtigt med indlægssåler, så turen bliver en leg.
Men der er flere fordele; Din fod vil elske dig og du vil kunne gå længere, og få en bedre tur ud af det. Du er ikke så træt når du kommer frem, og dine led og muskler knapt så ømme. Formthotics holder i mange år og du kan prøve dem i butikken, eller købe dem her på shoppen.
Størrelser:
XXS: 33-35
XS: 35,5-37,5
S: 38-40
M: 40,4-42
L: 42,5- 44
XL: 44,5-46,5
XXL: 47+

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Såler Og Snøre | Formthotics Hike Dual Red Blue Formthotics Hike Dual Red Blue – Kvinder”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis fragt
  3. Sikker Shopping SSL-Kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: