Sandaler | Columbia Kambi IIs Riptide / Jade Lime – Kvinder

Tilbud

Sandaler | Columbia Kambi IIs Riptide / Jade Lime – Kvinder

DKK 889.20 DKK 437.76

Columbia Kambi Thong Damesandal Super flot og komfortabel Damesandal, med en sål der gør at du kan holde ud at have den på hele dagen. Farven er frisk, og sætter prikken over i’et på dit sommerlook. Sålen er lavet i et Techlite skum der virker stødabso…

På lager

Varenummer: C.3905/TO1897 Kategorier: , Tags: , ,

Beskrivelse

Columbia Kambi Thong Damesandal
Super flot og komfortabel Damesandal, med en sål der gør at du kan holde ud at have den på hele dagen. Farven er frisk, og sætter prikken over i’et på dit sommerlook.
Sålen er lavet i et Techlite skum der virker stødabsorberende, og nederst har Kambi sandalen et Omni-Grip mønster. Sålen er lavet i en gummi-blanding der ikke efterlader mærker på lyse gulve. Der går smalle Flip-Flop remme over forfoden, i PU-coated læder. Kambi sandalen har Thong imellem tæerne. Trædepuden har et flot mønster, og er lavet i en Hydrophopic kvalitet der hjælper med at lede fugten væk.
Denne opdaterede version af Columbia’s populære Kambi sandal, er både feminin i remmene samt med en smal og elegant facon. Sandalen er komfortabel nok til at den er rar at have på, selv efter mange timer og kilometer.
PU-Coatede Læderremme
Techlite Stødabsorbering
Omni-Grip Non-Marking

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Sandaler | Columbia Kambi IIs Riptide / Jade Lime – Kvinder”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis fragt
  3. Sikker Shopping SSL-Kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: