Sandaler | Columbia Molokini IIIs Black / Steam – Kvinder

Tilbud

Sandaler | Columbia Molokini IIIs Black / Steam – Kvinder

DKK 978.12 DKK 437.76

Columbia Molokini III Damesandaler Afslappede Damesandaler med Thong imellem tæerne, og en tyk FluidFoam sål der giver en fjedrende og stødabsorberende effekt. Molokini III Sandalerne er perfekte til afslappede…

På lager

Varenummer: C.3905/TO1901 Kategorier: , Tags: , ,

Beskrivelse

Columbia Molokini III Damesandaler
Afslappede Damesandaler med Thong imellem tæerne, og en tyk FluidFoam sål der giver en fjedrende og stødabsorberende effekt.
Molokini III Sandalerne er perfekte til afslappede sommerdage i haven eller ved stranden, gåture i byen når temperaturerne er høje, eller til at have med på vandreturen, når du skal ud af de tungere vandresko eller støvler, sidst på dagen.
Sandalen er opbygget med en ydersål hvor der er skridsikker gummi i kanterne og EVA skum i midten, en mellemsål i Columbia’s FluidFoam stødabsorberende skum, og en dyb fodseng under trædepuden, der holder foden samlet og godt på plads i sandalen. Remmen over foden har en fugtledende inderside, og stroppen imellem tæerne er syet så den ikke irriterer.
Pro Outdoor i Holbæk har over 30 års erfaring med Dame Vandresandaler, og deler gerne ud af vores bedste råd og vejledning, som kan hjælpe dig med at få bedre naturoplevelser. Kontakt os eller besøg butikken på Ahlgade 11 i Holbæk.
Klipklap Sandal
Ydersål – Gummi og EVA
Mellemsål – FluidFoam
Fodseng – PRFRM Moldable
Thong ved storetåen
Blød inderside

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Sandaler | Columbia Molokini IIIs Black / Steam – Kvinder”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis fragt
  3. Sikker Shopping SSL-Kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: