Sandaler | Columbia Santiam 3 Straps Black / Mountain – Mænd

Tilbud

Sandaler | Columbia Santiam 3 Straps Black / Mountain – Mænd

DKK 882.36 DKK 581.40

Columbia Santiam Herre Vandresandal Kraftig Vandresandal til med mænd, med slidstærke remme i ruskind, og fuldt fokus på All-Day komfort. Santiam Strap sandalen har en sål der kan måle sig …

På lager

Varenummer: C.3905/TO2443 Kategorier: , Tags: , ,

Beskrivelse

Columbia Santiam Herre Vandresandal
Kraftig Vandresandal til med mænd, med slidstærke remme i ruskind, og fuldt fokus på All-Day komfort.
Santiam Strap sandalen har en sål der kan måle sig med nogle af de bedste vandresko, og fodsengen er Anatomisk udformet så foden bliver støttet optimalt. Der er en skål som holder hælen, tydelig svangstøtte og en markering ved tæerne der gør at sandalen ikke så let "skrider" på foden.
De brede remme er lavet i Ruskind og kan strammes både over forfod, ankel og ved hælen. Så det er let at justere sandalen til at passe perfekt til din fod. Ved markant skift af højdemeter i terrænet, kan det også være en hjælp at du kan justere foden et par mm. frem eller tilbage i sandalerne, afhængig af om du går op eller ned af bakke. Indvendigt er remmene foret med tekstil, som minimerer chancen for at få gnavesår eller vabler efter en lang dag på vandreturen.
Sålen på Santiam 3 sandalen er på højde med nogle af de bedste Vandresko, og kan sagtens klare både flade, såvel som kuperede, vandreruter. Mellemsålen er i en fjedrende og stødabsorberende Techlite skum, og ydersålen er en Omni-Grip kvalitet med et groft mønster. Gummiblandingen er lavet så den ikke efterlader mærker på lyse gulve, og så den griber på både våde og tørre overflader.
Anatomisk Fodseng
Techlite Mellemsål
Omni-Grip Ydersål
Remme i Ruskind

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Sandaler | Columbia Santiam 3 Straps Black / Mountain – Mænd”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis fragt
  3. Sikker Shopping SSL-Kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: