Sandaler | Keens Arroyo II Slate Black/ Bronze Green – Mænd

Tilbud

Sandaler | Keens Arroyo II Slate Black/ Bronze Green – Mænd

DKK 1067.04 DKK 437.76

Keen Arroyo II Trekking Sandaler Solid hybridsko til mænd fra Keen. Arroyo II kombinerer støtten fra en sko …

På lager

Varenummer: C.3905/TO2503 Kategorier: , , Tags: , ,

Beskrivelse

Keen Arroyo II Trekking Sandaler
Solid hybridsko til mænd fra Keen.
Arroyo II kombinerer støtten fra en sko med luftigheden fra en sandal. Hybridskoen er lavet af kraftigt læder der er behandlet så det er vandafvisende og derfor kan tåle at blive brugt i vådt vejr og fugtigt terræn. Det kan dog ikke anbefales at bruge skoen som badesko, da saltvand hurtigt vil udtørre og ødelægge læderet.For optimal komfort er læderet foret med en mesh foring der effektivt leder fugt væk fra foden.
Sålen er som en vandresko bygget op af flere forskellige lag. Den nederste kraftige gummisål har et 4 mm dybt mønster der er designet til at stå fast på våde og glatte overflader som for eksempel sten. Mellemsålen er lavet af stødabsorberende EVA der er formstøbt så det også giver støtte i svangen.
Tættest på foden er der Keens egen udtageligt Metatomical Dual Density EVA såler, der giver en god støtte til fodens naturlige konturer.
Keens Arroyo II er et godt alternativ til sandaler hvis man ønsker lidt mere støtte og beskyttelse af foden end en sandal traditionelt giver. Hvis man har brug for at bruge indlæg er der også mulighed for det i disse sko til forskel fra sandaler uden hælkappe.

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Sandaler | Keens Arroyo II Slate Black/ Bronze Green – Mænd”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis fragt
  3. Sikker Shopping SSL-Kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: