Sandaler | Merrell Siena Dame Black – Kvinder

Tilbud

Sandaler | Merrell Siena Dame Black – Kvinder

DKK 810.54 DKK 533.52

Merrell Siena Dame Sandaler Femininog funktionel sandal fra Merrell. Sienaer bygget op over Merrels særlige QForm, der er tilpasset specielt til kvinders fødder. Sålen er en formet EVA …

På lager

Varenummer: C.3905/TO1905 Kategorier: , Tags: ,

Beskrivelse

Merrell Siena Dame Sandaler
Femininog funktionel sandal fra Merrell.
Sienaer bygget op over Merrels særlige QForm, der er tilpasset specielt til kvinders fødder. Sålen er en formet EVA sål, der føles blød og behagelig i hele fodens længde. Svangstøtten er nylonforstærket, for at holde foden i den optimale position. I hælen er der tilføjet en Merrell luftpude, der giver yderligere komfort og stødabsorbering.
Mikrofiber sålen tættest på foden er behandlet med AegisT antibakteriel teknologi, der mindsker udviklingen af bakterier og lugtgener.
Remme er lavet af blødt nubuck og holder godt fast på foden. Remmen over storetåen holder godt fast uden at gnave, og for ekstra stabilitet er der en smal vævet nylonrem. Det der giver det ekstra gode hold omkring foden er remmene ved anklen. Remmene kan både indstilles bag ved hælen og foran vristen.
Hvis det ønskes kan remmen bagved hælen tages helt af.
Merrells Siena kan bruges som en pæn hverdags -og fest sandal, men er samtidig også robust og komfortabel nok til at blive brugt på lettere vandreture, og vil være ideel til storbyferien.

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Sandaler | Merrell Siena Dame Black – Kvinder”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis fragt
  3. Sikker Shopping SSL-Kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: