Sandaler | Merrell Terran Lattice II Dame Slate – Kvinder

Tilbud

Sandaler | Merrell Terran Lattice II Dame Slate – Kvinder

DKK 864.58 DKK 533.52

Merrell Terran Lattice II Damesandaler Damesandaler med en god skridsikkerhed, og en super blød og lækker trædepude. Terran Lattice II Sandalerne fra Merrell er lavet til at være komfortable hele dagen igennem, og har en god og fjedren…

På lager

Varenummer: C.3905/TO1998 Kategorier: , Tags: ,

Beskrivelse

Merrell Terran Lattice II Damesandaler
Damesandaler med en god skridsikkerhed, og en super blød og lækker trædepude.
Terran Lattice II Sandalerne fra Merrell er lavet til at være komfortable hele dagen igennem, og har en god og fjedrende stødabsorbering i hælen. De smalle remme over forfoden, er faste i bredden. Men begge remme der går over vristen kan indstilles, så sandalerne sidder perfekt. Den ene med velcro, og den anden med en klips som gør den nem at træde i, og kommer ud af igen. Det er ydermere muligt at justere remmen omkring hælen, også med velcro, så foden virkelig bliver holdt på plads.
Sandalerne remme i Nubuck samt i vævet webbing. Ydersålen har et godt mønster der griber på både flade og ujævne overflader.
Merrell’s Terran Lattice er en perfekt Fritids- og Vandresandal, der også har en fornuftig bredde i forfoden. Så til de piger hvor alle sandaler har en tildens til at sidde og stramme lidt, kan vi stærkt anbefale dig at prøve Merrell’s pasform.

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Sandaler | Merrell Terran Lattice II Dame Slate – Kvinder”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis fragt
  3. Sikker Shopping SSL-Kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: