Sandaler | Teva Elzada Sandal Leather Dame Pecan – Kvinder

Tilbud

Sandaler | Teva Elzada Sandal Leather Dame Pecan – Kvinder

DKK 711.36 DKK 437.76

Teva Elzada Læder Damesandaler Flot og feminin Hverdags- og Vandresandal med læder-remme, hvor der er ligeså meget fokus på komfort som…

På lager

Varenummer: C.3905/TO1917 Kategorier: , Tags: ,

Beskrivelse

Teva Elzada Læder Damesandaler
Flot og feminin Hverdags- og Vandresandal med læder-remme, hvor der er ligeså meget fokus på komfort som på design.
Ydersålen er lavet i en gummi-kvalitet, der giver et godt greb i overfladen, også når der er vådt. De smalle remme over forfoden, er samlet i 2 små ringe på toppen. Remmen over ankelen løsnes og strammes efter behov, så sandalerne kommer til at sidde perfekt på foden. Remmene er lavet i en super flot Læder, som kun bliver flottere og blødere med tiden..
Elzada Sandalen er nyeste skud på stammen fra amerikanske Teva, med en PU-fodseng der både fjedrer og virker stødabsorberende. Trædepuden er betrukket med et mikrofiber materiale med en let plysset overflade. Sandalen er både anti-bakterielt behandlet, så den minimerer udviklingen af luftgener, men med den plyssede overflade på trædepuden, hjælper sandalen også med at transportere fugten væk fra foden.
Perfekte til både let Hiking i varme klimaer, men Elzada sandalen er også så flot at du sagtens kan bruge den med en sommerkjole, og til hverdag eller fest.
PU Fodseng
Anti-bakteriel
Gummi ydersål
Læder remme

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Sandaler | Teva Elzada Sandal Leather Dame Pecan – Kvinder”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis fragt
  3. Sikker Shopping SSL-Kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: