Sandaler | Teva Flintwood Herre Total Eclipse – Mænd

Tilbud

Sandaler | Teva Flintwood Herre Total Eclipse – Mænd

DKK 820.80 DKK 540.36

Teva Flintwood Vandresko/Sandal Flintwood er lavet som en åben sko, så det er som at have et par sandaler på, men du stadig har beskyt…

På lager

Varenummer: C.3905/TO2452 Kategorier: , Tags: ,

Beskrivelse

Teva Flintwood Vandresko/Sandal
Flintwood er lavet som en åben sko, så det er som at have et par sandaler på, men du stadig har beskyttelsen og komforten fra en vandresko.
Ydersålen er lavet i en gummiblanding der giver et godt greb både på våde eller tørre overflader. Sålen er egnet til både vej og sti, eller til brug i og omkring vandet. Mellemsålen er en EVA-skum der giver en mere fjedrende gang og et højt Energy Return, så du har en sål der kan måle sig med nogle af de bedste vandresko. Det åbne design giver en luftig fornemmelse i sommervarmen, så dine fødder ikke bliver for varme og fugtige, hvilket kan give friktion i dit fodtøj, og være årsagen til vabler. For at minimere chancen for gnavesår, er Teva Flintwood linet med Microfiber på indersiden af remmene.
Flintwood er Microban behandlet for at minimere udviklingen er grim luft. Microban virker ved at give en antibakteriel effekt, hvilket er det der gør at dit fodtøj kan komme til at lugte – specielt når du har svedt meget, efter lange og varme dage på vandreruten.
For at beskytte dine tæer har Flintwood en solid tåkappe i syntetisk materiale. For at sikre et godt greb omkring foden, kan Flintwood justeres ind med en Bungee-snørre med en lille klips på oversiden af foden, samt med Velcro lukning over ankelen.
Gummi Ydersål
Skridsikker
EVA Mellemsål
Stødabsorberende
God svangstøtte
Kraftig tåkappe
Bungee snørre
Microfiber linet

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Sandaler | Teva Flintwood Herre Total Eclipse – Mænd”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis fragt
  3. Sikker Shopping SSL-Kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: