Sandaler | Teva Hurricane XLT 2 Dame Black – Kvinder

Tilbud

Sandaler | Teva Hurricane XLT 2 Dame Black – Kvinder

DKK 1265.40 DKK 499.32

Teva Hurricane XLT Vandresandaler Let Vandresandal med en nylon forstærket svangstøtte, god stødabsorbering og gummi-ydersål. Hurricane XLT sandalen er lavet til let hiking brug, og har en sål der kan måle sig med nogle …

På lager

Varenummer: C.3905/TO2001 Kategorier: , Tags: ,

Beskrivelse

Teva Hurricane XLT Vandresandaler
Let Vandresandal med en nylon forstærket svangstøtte, god stødabsorbering og gummi-ydersål.
Hurricane XLT sandalen er lavet til let hiking brug, og har en sål der kan måle sig med nogle af de bedste Vandresandaler. Ydersålen er en gummisål der giver en skridsikkert greb på både våde og tørre overflader, og sandalen har en tyk mellemsål i et fjedrende EVA skum, der har et højt energy return.
Foden bliver holdt godt på plads , med remme både over ankel og forfod, samt bag om hælen. Remmene kan selvfølgelig justeres, for at sikre den bedst mulige pasform. For at minimere chancen for at give gnavesår, er remmene polstrede i kanterne. Remmene er syet i en hurtigtørrende Polyester Webbing der kommer fra genanvendte materialer, og for at minimere bakterieudviklingen og grim lugt, er Hurricane XLT sandalerne behandlet med Microban.
Hurricane sandalen er perfekt til lange dage i sommersolen, hvor du skal gå langt, eller har brug for at kunne aflaste dine fødder fra tunge vandresko eller støvler, efter en lang dag på vandreruten. Når du så kan slå lejr op, er der intet bedre end at kunne få fødderne over i dine yndlings sandaler – det skulle da lige være det bløde græs imellem tæerne.
Dame Vandresandaler
Gummi Ydersål
EVA Mellemsål
Nylon forstærket svang
Polyester Webbing Remme
Genanvendt Polyester
Hurtigtørrende

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Sandaler | Teva Hurricane XLT 2 Dame Black – Kvinder”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis fragt
  3. Sikker Shopping SSL-Kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: