Sandaler | Teva Olowahu Dame Falls Twilight Mauve – Kvinder

Tilbud

Sandaler | Teva Olowahu Dame Falls Twilight Mauve – Kvinder

DKK 978.12 DKK 437.76

Teva Olowahu Klipklap Sandaler Olowahu er en lækker luksus Klip Klap Sandal, der former sig utroligt meget efter foden. Det der gør Olowahu sandalerne til en luksus klip klap er, at sålen …

På lager

Varenummer: C.3905/TO2003 Kategorier: , Tags: ,

Beskrivelse

Teva Olowahu Klipklap Sandaler
Olowahu er en lækker luksus Klip Klap Sandal, der former sig utroligt meget efter foden.
Det der gør Olowahu sandalerne til en luksus klip klap er, at sålen er bygget op på en let EVA skum, og har en blød Mush topsål, som former sig efter netop dine fødder, jo mere sandalerne bliver gået til. Olowahu er perfekt til at have med på stranden eller ferie, da de er lette at have i rygsækken, og er fantastiske til at hvile fødderne i efter en tur i dine vandrestøvler eller sko.
Remmene på Olowahu sandalen er lavet i et Polyester Webbing, der er fremstillet af 100% genanvendte materialer. Desuden er sandalerne Microban behandlet, hvilket minimerer forekomsten af lugtgener.
Sandalerne kan både bruges som en afløser til støvlerne på tur, men kan også sagtens bruges til almindelig sommerbrug eller en tur i byen en sommer aften.
Du kan se alle Olowahu modellerne på webshoppen, men du kan også besøge vores butik i Holbæk, hvor du kan prøve alle de lækre modeller fra Teva, som både laver Vandresandaler, Sko og Støvler. Pro Outdoor har over 30 års erfaring, og vi deler gerne ud af vores erfaringer, eller hjælper dig med inspiration og gode råd til din næste rejse.
Polyester Webbing
100% Genanvendt
Mush Topsole
EVA skum mellemsål
Microban behandlet

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Sandaler | Teva Olowahu Dame Falls Twilight Mauve – Kvinder”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis fragt
  3. Sikker Shopping SSL-Kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: