Sandaler | Teva Terra Fi 4 Herre Madang Blue – Mænd

Tilbud

Sandaler | Teva Terra Fi 4 Herre Madang Blue – Mænd

DKK 1039.68 DKK 540.36

Terra Fi 4 Herre Trekkingsandaler Ny og forbedret udgave af den klassiske Terra Fi vandresandal fra Teva. Terra Fi 4 har den velkendte groft riflede sål med Resten af Terra Fi 4 kan også sagtens…

På lager

Varenummer: C.3905/TO2468 Kategorier: , Tags: ,

Beskrivelse

Terra Fi 4 Herre Trekkingsandaler
Ny og forbedret udgave af den klassiske Terra Fi vandresandal fra Teva.
Terra Fi 4 har den velkendte groft riflede sål med
Resten af Terra Fi 4 kan også sagtens tåle vand. De brede webbing remme henover foden, kan tåle at blive våde igen og igen, uden at det går ud over deres slidstyrke. For at få den perfekte pasform, så sandalen bliver siddende sikkert på foden, kan remmene indstilles tre steder; bag ved hælen, foran foden og ved tæerne. Spænderne der holder remmene på plads er blevet ændret og lavet lidt mindre i forhold til den tidligere Terra Fi 3 model, men giver stadig den samme stabilitet og komfort.
Midtersålen på Terra Fi 4 er lavet af en formet PU sål, der støtter godt. Ved svangen er der en forstærkning med nylon der hjælper med at holde foden sikkert på plads i den åbne sandal. I hælen er der en klassisk Teva Shocpad, der giver ekstra stødabsorbering præcis hvor der er brug for det.
Gummisålen tættest på foden er behandlet med Microban zink-baseret anti-bakteriel behandling/b> der begrænser udviklingen af lugtgener.
Terra Fi 4 er det nyeste skud på stammen af en traditionsrig sandalfamilie, og er lige som dens forgængere en sandal med utroligt megen komfort og mange timers eventyr i sig.

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Sandaler | Teva Terra Fi 4 Herre Madang Blue – Mænd”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis fragt
  3. Sikker Shopping SSL-Kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: