Sandaler | Teva Terra Fi 5 Universal Dame Canyon Calliste Green – Kvinder

Tilbud

Sandaler | Teva Terra Fi 5 Universal Dame Canyon Calliste Green – Kvinder

DKK 1116.97 DKK 478.80

Teva Terra Fi Vandresandaler Teva’s flagskib inden for Vandresandaler til kvinder, i en opdateret og lettere udgave. Terra Fi 5 har en kraftig sål der er bygget op i tre lag. Trædepuden er lavet med et mønster der hjælper med at lede vand væk fra…

På lager

Varenummer: C.3905/TO1932 Kategorier: , Tags: ,

Beskrivelse

Teva Terra Fi Vandresandaler
Teva’s flagskib inden for Vandresandaler til kvinder, i en opdateret og lettere udgave.
Terra Fi 5 har en kraftig sål der er bygget op i tre lag. Trædepuden er lavet med et mønster der hjælper med at lede vand væk fra foden, så Terra Fi sandalen tørrer hurtigere. Mellemsålen er lavet i en stødabsorberende og fjedrende PU-skum, og svangen er Nylon-forstærket så den både støtter foden, og holder faconen. Derudover er der lagt en Teva Shoc Pad i hælen, der giver Terra Fi sandalen endnu mere stødabsorbering. Nederst er en skridsikker Spider Rubber Gummisål, der sørger for grebet på både våde og tørre overflader.
Terra Fi 5 sandalen har remme i blød Polyester Webbing, der også tørrer hurtigt hvis sandalerne er blevet våde ved en vandpassage på vandreturen, eller bølgeskvulp på havet.
Terra Fi 5 sandalerne er opdateret med de nyeste teknologier fra Teva, og er utvivlsomt nogle af de Bedste Dame Vandresandaler på markedet. De klarer både Trekking og Hiking i ujævnt og bjergrigt terræn, men er også perfekte til våde klipper, Vandsport og meget andet aktivt Friluftsliv, rejser under varmere himmelstrøg, og i sommerhalvåret herhjemme.
Dame Vandresandaler
3-punkts indstilling
Spider Rubber ydersål
PU Stødabsorbering
Shoc Pac under hælen
God svangstøtte

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Sandaler | Teva Terra Fi 5 Universal Dame Canyon Calliste Green – Kvinder”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis fragt
  3. Sikker Shopping SSL-Kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: