Sandaler | Teva Terra Fi 5 Universal Herre Madang Blue – Mænd

Tilbud

Sandaler | Teva Terra Fi 5 Universal Herre Madang Blue – Mænd

DKK 948.02 DKK 519.84

Terra Fi 5 Universal Vandresandaler Terra Fi 5 Universal er Tevas flagskib inde for vandresandaler, deres absolutte topmodel og en af de bedste vandre sandaler på markedet. Terra Fi 5 har en sål der er bygget op af 3 gange. Nederst er Tevas v…

På lager

Varenummer: C.3905/TO2473 Kategorier: , Tags: ,

Beskrivelse

Terra Fi 5 Universal Vandresandaler
Terra Fi 5 Universal er Tevas flagskib inde for vandresandaler, deres absolutte topmodel og en af de bedste vandre sandaler på markedet.
Terra Fi 5 har en sål der er bygget op af 3 gange. Nederst er Tevas velkendte SpiderRubber som sørger for at du har et godt fodfæste uanset om underlaget er vådt eller tørt. I midten er en blød og stødabsorberende PU skum, som giver en maksimal komfort for dine fødder. Trædepuden øverst er lavet i et blødt skridsikkert materiale, hvor der i hælen er placeret en ShocPad, som sørger for at give ekstra stødabsorbering netop der hvor du har mest brug for det.
Sandalerne er lavet i en blød polyester webbing som tørre hurtigt, hvis du skulle komme forbi vand på din tur, eller hvis du bruger dem til sejlads. Terra Fi 5 kan indstilles 3 steder, i hælen, over ankel og over foden. På den måde kan du indstille Terra Fi 5 til netop dine fødder, og kan flytte din fod i sandalen alt efter om du går op eller ned i terræn. Sandalerne har også to trekantede spænder i hver side, som er med til at stabilisere sandalen på din ankel.
Sandalerne er perfekte til vandring, men kan med fordel også bruges som en sandal til hverdag, hvis du ikke ønsker at gå ned på komfort. Sandalerne er meget behagelige at gå i, og giver en godt støtte til dine fødder.
En af de bedste vandresandaler på markedet
Skridsikker SpiderRubber under sålen
Blød PU skum til maksimal stødabsorbering
3 justerings punkter
ShocPad i hælen

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Sandaler | Teva Terra Fi 5 Universal Herre Madang Blue – Mænd”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis fragt
  3. Sikker Shopping SSL-Kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: