Sandaler | Teva Terra Fi 5 Universal Herre Manzanita Wild Dove – Mænd

Tilbud

Sandaler | Teva Terra Fi 5 Universal Herre Manzanita Wild Dove – Mænd

DKK 1120.39 DKK 526.68

Teva Terra Fi 5 Trekking Sandaler Teva’s flagskib inden for Vandresandaler, i en opdateret og lettere udgave. Terra Fi 5 har en kraftig…

På lager

Varenummer: C.3905/TO2479 Kategorier: , Tags: ,

Beskrivelse

Teva Terra Fi 5 Trekking Sandaler
Teva’s flagskib inden for Vandresandaler, i en opdateret og lettere udgave.
Terra Fi 5 har en kraftig sål der er bygget op i tre lag. Nederst er en skridsikker Spider Rubber Gummisål. Mellemsålen er lavet i en stødabsorberende og fjedrende PU-skum, og svangen er Nylon-forstærket så den både støtter foden, og holder faconen. Trædepuden er lavet med et mønster der hjælper med at lede vand væk fra foden, så Terra Fi sandalen tørrer endnu hurtigere. Derudover er der lagt en Teva Shoc Pad i hælen, der giver Terra Fi sandalen endnu mere stødabsorbering.
Terra Fi 5 sandalen har remme i blød Polyester Webbing, der også tørrer hurtigt hvis sandalerne er blevet våde ved en vandpassage på vandreturen, eller bølgeskvulp på havet.
Terra Fi 5 sandalerne er opdateret med de nyeste teknologier fra Teva, og er utvivlsomt nogle af de Bedste Vandresandaler på markedet. De klarer både Trekking og Hiking i ujævnt og bjergrigt terræn, men er også perfekte til våde klipper, Vandsport og meget andet aktivt Friluftsliv, rejser under varmere himmelstrøg, og i sommerhalvåret herhjemme.
Spider Rubber ydersål
PU stødabsorbering
Shoc Pac under hælen
3-punkts indstilling

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Sandaler | Teva Terra Fi 5 Universal Herre Manzanita Wild Dove – Mænd”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis fragt
  3. Sikker Shopping SSL-Kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: