Sandaler | Teva Terra Fi 5 Universal Leather Herre Dark Shadow – Mænd

Tilbud

Sandaler | Teva Terra Fi 5 Universal Leather Herre Dark Shadow – Mænd

DKK 1282.50 DKK 506.16

Terra Fi 5 Læder Vandresandaler Teva’s Terra Fi sandal er et flagskib inden for Vandresandaler til mænd. Terra Fi 5 har en kraftig sål der er bygget op i tre lag. Ne…

På lager

Varenummer: C.3905/TO2501 Kategorier: , Tags: ,

Beskrivelse

Terra Fi 5 Læder Vandresandaler
Teva’s Terra Fi sandal er et flagskib inden for Vandresandaler til mænd.
Terra Fi 5 har en kraftig sål der er bygget op i tre lag. Nederst er en skridsikker Spider Rubber Gummisål. Mellemsålen er lavet i en stødabsorberende og fjedrende PU-skum, og svangen er Nylon-forstærket så den både støtter foden, og holder faconen. Imod trædepuden ligger en Microban Zinc behandlet Alcantar. Derudover er der lagt en Teva Shoc Pad i hælen, der giver Terra Fi sandalen endnu mere stødabsorbering.
Remmene på Terra Fi 5 Leather, er lavet i en blød Fuldkernelæder, der får en super flot patina som sandalerne bliver gået til. Terra Fi’s remme kan justeres både ved hæl, ankel samt over forfoden, så du får den helt optimale pasform.
Terra Fi 5 sandalerne er opdateret med de nyeste teknologier fra Teva, og er utvivlsomt nogle af de Bedste Vandresandaler på markedet. De klarer både Trekking og Hiking i ujævnt og bjergrigt terræn, men er også perfekte til våde klipper, Vandsport og meget andet aktivt Friluftsliv, rejser under varmere himmelstrøg, og i sommerhalvåret herhjemme.
Spider Rubber ydersål
PU stødabsorbering
Shoc Pac under hælen
3-punkts indstilling

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Sandaler | Teva Terra Fi 5 Universal Leather Herre Dark Shadow – Mænd”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis fragt
  3. Sikker Shopping SSL-Kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: