Sandaler | Teva Terra Fi 5 Universal Leather Herre Turkish Coffee – Mænd

Tilbud

Sandaler | Teva Terra Fi 5 Universal Leather Herre Turkish Coffee – Mænd

DKK 941.87 DKK 547.20

Teva Terra Fi 5 herre vandresandal Teva’s flagskib inden for Vandresandaler, med en ydersål der har et groft mønster,…

På lager

Varenummer: C.3905/TO2505 Kategorier: , Tags: ,

Beskrivelse

Teva Terra Fi 5 herre vandresandal
Teva’s flagskib inden for Vandresandaler, med en ydersål der har et groft mønster, stødabsorberende mellemsål, god svangstøtte og brede polstrede remme i læder.
Terra Fi 5 har en kraftig sål der er bygget op i tre lag. Trædepuden er lavet med et mønster der hjælper med at lede vand væk fra foden, så Terra Fi sandalen tørrer hurtigere. Mellemsålen er lavet i en stødabsorberende og fjedrende PU-skum, og svangen er Nylon-forstærket så den både støtter foden, og holder faconen. Derudover er der lagt en Teva Shoc Pad i hælen, der giver Terra Fi sandalen endnu mere stødabsorbering. Nederst er en skridsikker Spider Rubber Gummisål, der sørger for grebet på både våde og tørre overflader.
Denne version af Terra Fi sandalerne, er lavet med brede og polstrede remme i ægte læder. Remmene er derfor ekstra slidstærke, og sandalerne får også et super flot look når de bliver gået lidt til, og læderet får noget patina.
Terra Fi 5 sandalerne er opdateret med de nyeste teknologier fra Teva, og er utvivlsomt nogle af de Bedste Herre Vandresandaler på markedet. De klarer både Trekking og Hiking i ujævnt og bjergrigt terræn, men er også perfekte til våde klipper, Vandsport og meget andet aktivt Friluftsliv, rejser under varmere himmelstrøg, og i sommerhalvåret herhjemme.
Herre Vandresandaler
Læder remme
3-punkts indstilling
Spider Rubber ydersål
PU Stødabsorbering
Shoc Pac under hælen
God svangstøtte

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Sandaler | Teva Terra Fi 5 Universal Leather Herre Turkish Coffee – Mænd”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis fragt
  3. Sikker Shopping SSL-Kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: