Sandaler | Teva Terra Fi Lite Dame City Lights Black / Pastel – Kvinder

Tilbud

Sandaler | Teva Terra Fi Lite Dame City Lights Black / Pastel – Kvinder

DKK 1296.86 DKK 533.52

Teva Terra Fi Lite Damesandaler Let vandresandal fra Teva. Lettere, slankere og mere feminin udgave af den klassiske Terra Fi vandresandal…

På lager

Varenummer: C.3905/TO1936 Kategorier: , Tags: , ,

Beskrivelse

Teva Terra Fi Lite Damesandaler
Let vandresandal fra Teva.
Lettere, slankere og mere feminin udgave af den klassiske Terra Fi vandresandal.
Terra Fi Lite har de samme funktionelle elementer som den originale Terra Fi sandal, men er lavet mere smidig, feminin og ikke mindst lettere.
Sålen er en af de største forskelle, og her der er sparet absolut mest på vægten. Den er dog stadig bygget op af tre lag. Tættest på foden en gummisål der er behandlet med Microban Zink der hæmmer væksten af de bakterier der får sandalerne til at lugte surt. Under topsålen er der en stødabsorberende EVA sål og nederst er der en mønstret Spiderrubber sål der giver godt fodfæste på langt de fleste typer underlag.
I den mellemste sål er der også en TEva Shocpad i hælen for ekstra stødabsorbering og en nylonforstærket Svangstøtte for ekstra komfort.
Terra Fi Lites feminine to-delte remme er lavet af blød og slidstærk nylon-webbing. På de steder hvor der er størst risiko for gnavesår og irritation er remmene foret med neopren for ekstra beskyttelse og komfort.
Remmene kan justeres med Tevas patenterede tre-punkt-indstillings-system, der giver mulighed for justering bag hælen, foran vristen og henover forfoden. Alle remme holdes sikkert på plads med kraftige velcrolukninger.
Tevas Terra Fi Lite er en dejlig let sandal til vandring i lidt lettere terræn, men er også genial som en super komfortabel hverdagssandal.

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Sandaler | Teva Terra Fi Lite Dame City Lights Black / Pastel – Kvinder”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis fragt
  3. Sikker Shopping SSL-Kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: