Sandaler | Teva Terra Fi Lite Dame North Atlantic – Kvinder

Tilbud

Sandaler | Teva Terra Fi Lite Dame North Atlantic – Kvinder

DKK 1296.86 DKK 533.52

Letvægt Teva Terra Fi Vandresandal En ny og lettere version af den klassiske Terra Fi sandal fra Teva, der både klarer Hiking, Vandsport, samt hverdagsbrug hvor du går i sandaler meget af tiden. Den nederste…

På lager

Varenummer: C.3905/TO1941 Kategorier: , Tags: ,

Beskrivelse

Letvægt Teva Terra Fi Vandresandal
En ny og lettere version af den klassiske Terra Fi sandal fra Teva, der både klarer Hiking, Vandsport, samt hverdagsbrug hvor du går i sandaler meget af tiden.
Den nederste gummisål er lavet i det skridsikre Spider Original, der står godt fast på både våde og tørre underlag. Samtidig laver det ikke mærker på lyse gulve. Remmene omkring foden har det klassiske Teva tre-punkts-indstillings system, hvor du både kan stramme sandalerne ved hæl, ankel og over forfoden. Når den rigtige indstilling er fundet, bliver Terra Fi sandalen holdt effektivt på plads af de kraftige Velcro lukninger. For at give ekstra støtte til foden har Terra Fi Lite en forstærket svangstøtte.
Det er hovedsageligt sålen der er gjort tyndere for at spare på vægten. Der er dog ikke sparet på komforten. Sålen er bygget op omkring en blød og stødabsorberende EVA mellemsål, med en ekstra Shoc Pad i hælen. Det øverste lag af sålen er behandlet med Microban Zinc, der mindsker udviklingen af bakterier og dermed også udviklingen af dårlig lugt.
Terra Fi Lite har mange af de samme praktiske egenskaber som dens storesøster Terra Fi, men designet er noget lettere, og faconen lidt smallere. Sandalerne er både hårdføre som den klassiske Terra Fi sandal, men stadig langt lettere og mere smidige. Perfekt til både Trekking og Hiking ture i varmt klima, til en sommerdag ved stranden, eller en bytur på en sommeraften.
Spider Original Sål
EVA Stødabsorbering
Shoc Pad i hælen
3-punkts indstilling

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Sandaler | Teva Terra Fi Lite Dame North Atlantic – Kvinder”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis fragt
  3. Sikker Shopping SSL-Kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: