Sandaler | Teva Terra Fi Lite Herre Atitlan Black – Mænd

Tilbud

Sandaler | Teva Terra Fi Lite Herre Atitlan Black – Mænd

DKK 963.07 DKK 595.08

Terra Fi Lite Letvægt Vandresandal Let og alsidig vandresandal fra Teva. Terra Fi Lite er bygget op omkring en sål i tre lag. Den nederste sål er en skridsik…

På lager

Varenummer: C.3905/TO2509 Kategorier: , Tags: ,

Beskrivelse

Terra Fi Lite Letvægt Vandresandal
Let og alsidig vandresandal fra Teva.
Terra Fi Lite er bygget op omkring en sål i tre lag. Den nederste sål er en skridsikker Spiderrubber sål der står godt fast på de fleste overflader – også når er våde. Mellemsålen er en stødabsorberende EVA sål med indbygget nylonforstærket svangstøtte. I hælen ligger den en Teva Shocpac der giver ekstra stødabsorbering, hvor der er mest brug for det.
Sålens øverste gummilag er behandlet med MIcroban Zink der hæmmer væksten af de bakterier der får sandalerne til at lugte surt.
Terra Fi Lite har kraftige webbingremme der kan indstilles med Tevas specielle tre-punkts-indstillingssystem. Det vil sige at de kan justeres foran vristen, bag anklen og henover forfoden. Det gør det let at finde den optimale placering af foden i sandalen.
Tevas Terra Fi Lite er en alsidig vandresandal, perfekt til de fleste vandreture men også som en super komfortabel hverdagssandal.

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Sandaler | Teva Terra Fi Lite Herre Atitlan Black – Mænd”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis fragt
  3. Sikker Shopping SSL-Kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: