Sandaler | Teva Terra Fi Lite Herre Black – Mænd

Tilbud

Sandaler | Teva Terra Fi Lite Herre Black – Mænd

DKK 837.22 DKK 485.64

Terra Fi Lite Herre Trekkingsandal En lettere version af den klassiske Terra Fi sandal fra Teva. Terra Fi Lite adskiller sig først og fremmest fra den klassiske Terra Fi ved at have en lidt tyndere sål. Den lidt mindre kraftige…

På lager

Varenummer: C.3905/TO2514 Kategorier: , Tags: ,

Beskrivelse

Terra Fi Lite Herre Trekkingsandal
En lettere version af den klassiske Terra Fi sandal fra Teva.
Terra Fi Lite adskiller sig først og fremmest fra den klassiske Terra Fi ved at have en lidt tyndere sål. Den lidt mindre kraftige sål gør både sandalen lettere og mere smidig. Dog er der stadig masser af komfort i Terra Fi Lite, Sålen har en nylonforstærket svangstøtte, der holder foden sikkert på plads og støtter den på vandreturen. I hælen er der indlagt den klassiske Teva ShocPad for ekstra stødabsorbering, hvor der er mest brug for det.
For at holde foden på plads, så den ekstra svangstøtte og stødabsorbering udnyttes optimalt, har Terra Fi Lite Tevas klassiske tre-punkts-indstillings system, hvor remmene kan justeres bagved hælen, foran ankelen og ved tæerne. Remmene holdes sammen af kraftige velcrolukninger.
Ligesom den klassiske Terra Fi sandal har Terra Fi Lite også en skridsikker SpiderRubber gummisål som den nederste sål. Den specielle sål gør at det er muligt at stå godt fast på både våde og tørre underlag.
Terra Fi Lite er et godt alternativ til dig der gerne vil have en lidt lettere sandal, men stadig vil have en yderst komfortabel sandal med mange anvendelsesmuligheder.

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Sandaler | Teva Terra Fi Lite Herre Black – Mænd”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis fragt
  3. Sikker Shopping SSL-Kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: