Sandaler | Teva Terra Fi Lite Herre Nikos Black / Green – Mænd

Tilbud

Sandaler | Teva Terra Fi Lite Herre Nikos Black / Green – Mænd

DKK 1504.80 DKK 595.08

Teva Letvægt Terra Fi Trekkingsandal En ny og lettere version af den klassiske Terra Fi sandal fra Teva, der både klarer Hiking, Vandsport, samt hverdagsbrug hvor du går i sandaler meget af tiden. Terra Fi Lite har mange…

På lager

Varenummer: C.3905/TO2523 Kategorier: , Tags: , ,

Beskrivelse

Teva Letvægt Terra Fi Trekkingsandal
En ny og lettere version af den klassiske Terra Fi sandal fra Teva, der både klarer Hiking, Vandsport, samt hverdagsbrug hvor du går i sandaler meget af tiden.
Terra Fi Lite har mange af de samme praktiske egenskaber som dens storebror Terra Fi , men designet er noget lettere, og faconen lidt smallere.
Det er hovedsageligt sålen der er gjort tyndere for at spare på vægten. Der er dog ikke sparet på komforten. Sålen er bygget op omkring en blød og stødabsorberende EVA mellemsål, med en ekstra Shoc Pad i hælen. Det øverste lag af sålen er behandlet med Microban Zinc, der mindsker udviklingen af bakterier og dermed også udviklingen af dårlig lugt.
Den nederste gummisål er lavet i det skridsikre Spider Original, der står godt fast på både våde og tørre underlag. Samtidig laver det ikke mærker på lyse gulve. Remmene omkring foden har det klassiske Teva tre-punkts-indstillings system, hvor du både kan stramme sandalerne ved hæl, ankel og over forfoden. Når den rigtige indstilling er fundet, bliver Terra Fi sandalen holdt effektivt på plads af de kraftige Velcro lukninger. For at give ekstra støtte til foden har Terra Fi Lite en forstærket svangstøtte.
Teva Terra Fi Lite er hårdfør som den klassiske Terra Fi sandal, men lettere og mere smidig. Perfekt til både Trekking og Hiking ture i varmt klima, til en sommerdag ved stranden, eller aften ved grillen i haven.
Spider Original Sål
EVA Stødabsorbering
Shoc Pad i hælen
3-punkts indstilling

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Sandaler | Teva Terra Fi Lite Herre Nikos Black / Green – Mænd”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis fragt
  3. Sikker Shopping SSL-Kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: