Sandaler | Teva Terra Fi Lite Leather Dame Black – Kvinder

Tilbud

Sandaler | Teva Terra Fi Lite Leather Dame Black – Kvinder

DKK 1309.18 DKK 588.24

Teva Terra Fi Lite Lædersandaler Terra Fi Lite sandalerne fra Teva er lavet med en god ergonomi og støtte. Der er en nogenlunde høj svangstøtte der giver en god støtte til foden, hvilket også hjælper hele vejen op igennem knæ, hofte og ryg. Yderså…

På lager

Varenummer: C.3905/TO1944 Kategorier: , Tags: ,

Beskrivelse

Teva Terra Fi Lite Lædersandaler
Terra Fi Lite sandalerne fra Teva er lavet med en god ergonomi og støtte.
Der er en nogenlunde høj svangstøtte der giver en god støtte til foden, hvilket også hjælper hele vejen op igennem knæ, hofte og ryg. Ydersålen er lavet stiv nok til at sandalen kan holde til lidt kuperet terræn, og remmene er syet sammen inde i sålen, så der ikke sidder en samling i siden der kan gå i stykker. Desuden er remmene polstrede indvendigt, hvilket hjælper med til at minimere chancen for vabler og gnavesår.
Ydersålen er lavet i en SpiderRubber kalitet, der er meget skridsikker og samtidig holder til mange kilometer, både på vådt eller tørt underlag. Mellemsålen er en blød og stødabsorberende EVA gummisål. I hælen er der lagt en ekstra stødabsorberende ShocPad. Sålen tættest på foden er behandlet med MIcroban Zink, der hømmer væksten af de bakterier der får sandalerne til at lugte surt.
Denne version af Terra Fi sandalen er lavet med læder under trædepuden, der både giver et flot look og en overraskende god komfort, da den f.eks. ikke så let kommer til at føles "klam og fugtig", som det kan ske ved sandaler med trædepuden i kunstmateriale.
Teva Terra Fi Lite er let og smidig, men samtidig også hårdfør og slidstærk, og kan bruges i alle slags terræn.

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Sandaler | Teva Terra Fi Lite Leather Dame Black – Kvinder”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis fragt
  3. Sikker Shopping SSL-Kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: