Sandaler | Teva Terra Fi Lite Leather Herre Black – Mænd

Tilbud

Sandaler | Teva Terra Fi Lite Leather Herre Black – Mænd

DKK 1108.08 DKK 608.76

Letvægt Teva Terra Fi Herresandaler Flot og eksklusiv Trekking- og Vandresandal i en lækker læderkvalitet. Terra Fi Lite modellen er lavet over den originale Terra Fi sandal fra Teva, der i mange år har været en af de bedste sandaler på markedet. Nu findes…

På lager

Varenummer: C.3905/TO2529 Kategorier: , Tags: ,

Beskrivelse

Letvægt Teva Terra Fi Herresandaler
Flot og eksklusiv Trekking- og Vandresandal i en lækker læderkvalitet.
Terra Fi Lite modellen er lavet over den originale Terra Fi sandal fra Teva, der i mange år har været en af de bedste sandaler på markedet. Nu findes den også i en lettere version, der ikke går på kompromis med hverken komfort eller slidstyrke.
Remmene er lavet i ægte læder, og trædepuden er belagt med Nubuck. Dette er både med til at give sandalerne et flottere look, men giver også noget ekstra komfort og slidstyrke. For at sikre at remmene ikke går op, er de syet sammen indvendigt i sålen. Så der er ingen samlinger i siderne der lige kan gå op. Ved både hæl, vrist og forfod, er det muligt at justere remmene med velcro, så sandalerne altid sidder optimalt på netop din fod.
Ydersålen på Teva Terra Fi Lite er lavet i en SpiderRubber kvalitet, der både er med til at give et godt greb i såvel tørre som våde overflader, samtidig med at sålerne kan holde til mange kilometer. Sålen er desuden stiv nok til at sandalerne kan bruges til de fleste Trekking og Hiking formål. Mellemsålen i sandalerne er lavet i et EVA materiale, der optimerer stødabsorberingen under hele trædepuden, og som former sig efter foden som sandalerne bliver gået til. I hælen sidder der desuden en ekstra stødabsorberende ShocPad.
Alt i alt en Herresandal der vil gøre det godt til enten hverdagsbrug eller storbyferie, hvor du skal kunne holde ud at have dem på hele dagen, eller specifikt til Vandreturen hvis terrænet ikke er så kuperet så en støvle er det eneste rigtige valg.

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Sandaler | Teva Terra Fi Lite Leather Herre Black – Mænd”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis fragt
  3. Sikker Shopping SSL-Kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: