Sandaler | Teva Tirra Dame Aragon – Kvinder

Tilbud

Sandaler | Teva Tirra Dame Aragon – Kvinder

DKK 892.62 DKK 588.24

Teva Tirra dame vandresandal Flot hverdags- og Vandresandal til kvinder, med en god stødabsorbering og nylon forstærket svangstøtte. Sandalerne e…

På lager

Varenummer: C.3905/TO2011 Kategorier: , Tags: ,

Beskrivelse

Teva Tirra dame vandresandal
Flot hverdags- og Vandresandal til kvinder, med en god stødabsorbering og nylon forstærket svangstøtte.
Sandalerne er perfekte til en tur ud i naturen, men kan også sagtens gå til en bytur i det lune sommervejr. Tirra har en anatomisk udformning, som gør sandalen behagelig at have på i mange timer.
Tirra har en sål lavet med en mellemsål i blødt EVA, og en ydersål i Teva’s Rugged Spider Rubber, som er en blødere gummi der giver et godt greb på både våde eller tørre underlag. Under hælen ligger der en Shoc Pad der giver en ekstra stødabsorbering og fjedrende effekt til sandalerne.
Teva Tirra har polstrede remme, der kan justeres 2 steder over forfoden, samt ved ankelen. Remmene er lavet i et Polyester Webbing der kommer fra 100% genanvendte materialer. Polyester remmene er både slidstærke og hurtigtørrende, så sandalerne er velegnede til brug i eller omkring vandet. Sandalerne er Microban behandlet for at de ikke så let kommer til at lugte grimt, og er med deres høje grad af komfort og beskyttelse, et godt valg til både hverdag-, storbyferie, eller til vandreturen når du skal have afveksling fra sko eller støvler.
I Holbæk har vi en fysisk butik, hvor du kan prøve alle modellerne fra webshoppen, få gode råd og vejledning. Vi har over 30 års erfaring med både beklædning og fodtøj til et aktivt liv i naturen, og vi kan stærkt anbefale Teva som nogle af de Bedste Vandresandaler.
Dame Vandresandaler
Rugged Spider Rubber
EVA Stødabsorbering
Shoc Pac under hælen
Polstrede remme
3-punkts justering

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Sandaler | Teva Tirra Dame Aragon – Kvinder”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis fragt
  3. Sikker Shopping SSL-Kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: