Sandaler | Teva Tirra Dame Hera Port / Eclipse – Kvinder

Tilbud

Sandaler | Teva Tirra Dame Hera Port / Eclipse – Kvinder

DKK 1108.08 DKK 608.76

Teva Tirra Damesandaler Vandresandal til kvinder fra Teva, der også er velegnet til vandsport, sejlads og aktive rejser under varme himmelstrøg. Sålen på Tirra sandalen er bygget op af flere lag med en stødabsorberend…

På lager

Varenummer: C.3905/TO2019 Kategorier: , Tags: , ,

Beskrivelse

Teva Tirra Damesandaler
Vandresandal til kvinder fra Teva, der også er velegnet til vandsport, sejlads og aktive rejser under varme himmelstrøg.
Sålen på Tirra sandalen er bygget op af flere lag med en stødabsorberende kerne i midten. I hælen ligger der en Shoc Pad der både virker stødabsorberende og fjedrende. Tirra sandalen har en super god Svangstøtte, der er Nylon-forstærket så den holder faconen.
Ydersålen er lavet i Polyester Webbing, der tåler vand og tørrer hurtigt. Remmene er polstret med et tyndt lag Neopren på indersiden, der giver en god kontakt imod huden og samtidig minimerer chancen for gnavenår. Trædepuden er Microban Zinc behandlet, så den virker anti-bakterielt og minimerer luftgener.
Tirra er en yderst komfortabel hverdagssandal, der også sagtens kan bruges til sommerens mange udendørs aktiviteter og rejser. Den skridsikre SpiderRubber ydersål sikrer grebet i alt slags terræn, våde som tørt. Og den anatomiske pasform gør at du sagtens kan holde ud gå i Tirra sandalen, hele dagen igennem.
SpiderRubber ydersål
EVA-skum i trædepude
Polyester Webbing remme
Vandsport og Vandring

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Sandaler | Teva Tirra Dame Hera Port / Eclipse – Kvinder”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis fragt
  3. Sikker Shopping SSL-Kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: