Sandaler | Teva Tirra Leather Dame Black – Kvinder

Tilbud

Sandaler | Teva Tirra Leather Dame Black – Kvinder

DKK 1415.88 DKK 608.76

Teva Tirra Dame Lædersandaler en mere sofistikeret udgave af den aktionprægede Tirra model. Selvom det er en sandal til pænere formål er der ikke gået på kompromis med kvaliteten og komforten. Teva Tirra Leathe…

På lager

Varenummer: C.3905/TO1965 Kategorier: , Tags: ,

Beskrivelse

Teva Tirra Dame Lædersandaler
en mere sofistikeret udgave af den aktionprægede Tirra model.
Selvom det er en sandal til pænere formål er der ikke gået på kompromis med kvaliteten og komforten. Teva Tirra Leather giver god svangstøtte og sørger også for god stødabsorbering med en midtsål i EVA og en ekstraShoc padT i hælen.For at sikre et godt fodfæste er ydersålen fremstillet i det specielle Spider Rubber som både står godt fast på havefestens græsplæne og restaurantens tørre trægulve.
Vandafvisende nubuck og læder udgør materialerne i sålen og i remmene, så selvom det er en lædersandal kan den godt tåle en regnbyge eller to. For at lede fugten væk fra foden er sålen belagt med et mikrofibermateriale, der samtidig har fået en antibakteriel behandling. Dette mindsker lugten af sure sandaler.
Teva Tirra Leather er til kvinden der ikke kaster sig ud i de vildeste eventyr, men stadig vil have en solid og komfortabel sandal.

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Sandaler | Teva Tirra Leather Dame Black – Kvinder”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis fragt
  3. Sikker Shopping SSL-Kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: