Sandaler | Teva Verra Dame North Atlantic – Kvinder

Tilbud

Sandaler | Teva Verra Dame North Atlantic – Kvinder

DKK 1067.04 DKK 437.76

Verra Damesandaler fra Teva Let sports- og hverdagssandal fra amerikanske Teva. I trædepuden har sålen fået en Mikroban Zink behandling, der fungerer anti-bakterielt og hæmmer v…

På lager

Varenummer: C.3905/TO1974 Kategorier: , Tags: ,

Beskrivelse

Verra Damesandaler fra Teva
Let sports- og hverdagssandal fra amerikanske Teva.
I trædepuden har sålen fået en Mikroban Zink behandling, der fungerer anti-bakterielt og hæmmer væksten af de bakterier, der får sandalerne til at lugte surt. Sålen er stødabsorberende i hele fodens længde, og har en ekstra ShocPad indlagt i hælen for ekstra stødabsorbering. Sålen har også en nylonforstærket svangstøtte. Ydersålen har et groft mønstret SpiderRubber sål, som er en lidt blødere gummiblanding, der står godt fast på både våde og tørre underlag.
Mellemsålen er blød og stødabsorberende i hele fodens længde. I hælen er der desuden indlagt en ekstra ShocPad, der giver endnu mere stødabsorbering, hvor der er mest brug for det. For yderligere komfort har Verra sandalen en nylonforstærket svangstøtte.
De smalle feminine remme er strategisk placeret, så de holder godt fast på foden, og sikrer at den bliver hvor den skal. Remmen over vristen kan reguleres, og lukkes med velcro.

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Sandaler | Teva Verra Dame North Atlantic – Kvinder”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis fragt
  3. Sikker Shopping SSL-Kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: