Sandaler | Teva Verra Dame Suri Black Multi – Kvinder

Tilbud

Sandaler | Teva Verra Dame Suri Black Multi – Kvinder

DKK 755.82 DKK 437.76

Teva Verra Dame Sandaler Let sports – og hverdagssandal fra amerikanske Teva. Ydersålen på Verra er en SpiderRubber gummisål, som er en blød gummiblanding, der står godt fast på både våde og tørre underlag. Verra sand…

På lager

Varenummer: C.3905/TO1977 Kategorier: , Tags: ,

Beskrivelse

Teva Verra Dame Sandaler
Let sports – og hverdagssandal fra amerikanske Teva.
Ydersålen på Verra er en SpiderRubber gummisål, som er en blød gummiblanding, der står godt fast på både våde og tørre underlag. Verra sandalen har smalle feminine remme, der er placeret så de holder foden sikkert på plads til sandalen. Remmene kan reguleres så den perfekte pasform let opnås.
Verra har en tynd og let sål, der på trods af sit spinkle udseende er bygget op af flere lag, og som giver en høj grad af støtte og komfort. Tættest på foden er sålen behandlet med Microban Zink, som er en antibakteriel behandling, der hæmmer væksten af de bakterier der får sandalerne til at lugte surt. Under det øverste lag sål ligger en blød og stødabsorberende mellemsål. For at give ekstra stødabsorbering er der en ShocPad i hælen. En nylonforstærket svangstøtte giver ekstra komfort og støtte til foden.

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Sandaler | Teva Verra Dame Suri Black Multi – Kvinder”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis fragt
  3. Sikker Shopping SSL-Kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: