Shorts Og Capri | Columbia Featherweight Hike Shorts Shark – Mænd

Tilbud

Shorts Og Capri | Columbia Featherweight Hike Shorts Shark – Mænd

DKK 1067.04 DKK 437.76

Lette og Åndbare Herre Hiking Shorts Super letvægt og fleksible Shorts til mænd fra Columbia’s Titanium serie, der er gode til både Vandretur…

På lager

Varenummer: C.3905/TO2761 Kategorier: , Tags: ,

Beskrivelse

Lette og Åndbare Herre Hiking Shorts
Super letvægt og fleksible Shorts til mænd fra Columbia’s Titanium serie, der er gode til både Vandreture i Varmt Klima, eller til Sportsbrug og Sejlads.
Featherweight Hike Short er lavet med Columbia’s vind- og vandafvisende Omni-Shield Repellency, så skulle der komme en uventet byge eller lidt bølgesprøjt, perler det fint af på overfladen af shortsene. Desuden giver stoffet en Solbeskyttende effekt med Omni-Shade UPF 50+, så selvom du er ude i solen i længerevarende perioder, er du beskytter godt imod de skadelige UV-stråler.
Stoffet er lavet i 88% Nylon med 12% Elastan. Shortsene er altså lavet i rent syntetiske fibre, som ikke kan absorbere fugten. Featherweight Hike Shorts er derfor også meget hurtigtørrende, og super åndbare. Elastan giver et fleksibelt materiale, og trådene er kombineret så materialet opnår en 4-vejs Stretch der virkelig formår at følge med, når aktivitetsniveauet er intenst og i højt tempo.
Shortsene har almindelige håndlommer, og en enkelt flad lårlomme med lynlås på det ene ben. Så der er lige plads til Kort og Kompas, Multitool eller andre nødvendigheder. Featherweight Hike Shortsene er perfekte til krævende Outdoorbrug i varmt klima, uanset om du er i klipperne eller på vandet, hele dagen igennem.
Omni-Shield Repellency
Omni-Shade UPF 50+
88% Nylon
12% Elastan

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Shorts Og Capri | Columbia Featherweight Hike Shorts Shark – Mænd”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis fragt
  3. Sikker Shopping SSL-Kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: