Shorts Og Capri | Columbia Silver Ridge II Cargo Shorts Grill – Mænd

Tilbud

Shorts Og Capri | Columbia Silver Ridge II Cargo Shorts Grill – Mænd

DKK 1378.94 DKK 567.72

Silver Ridge Åndbare Vandreshorts Herre Fritids- og Vandreshorts i et super åndbart og hurtigtørrende materiale. Silver Ridge Shortsene har både h…

På lager

Varenummer: C.3905/TO2830 Kategorier: , Tags: ,

Beskrivelse

Silver Ridge Åndbare Vandreshorts
Herre Fritids- og Vandreshorts i et super åndbart og hurtigtørrende materiale.
Silver Ridge Shortsene har både håndlommer foran, baglommer med flap, samt store cargo-lommer på begge ben. Længden når til over knæet, og Silver Ridge II kommer med et integreret bælte, som du også kan tage ud. Bæltet er med plast-spænde, så du blandt andet ikke behøver at fjerne bæltet hvis du skal igennem metaldetektoren i lufthavnen. Silver Ridge serien er udviklet til at kunne klare de varmeste sommerdage i Europa, eller til rejser i varme og solrige egne som Afrika, Sydamerika eller Asien.
Silver Ridge Shorts er lavet i et Ripstop materiale der er langt mere slidstærkt end man skulle tro, når man mærker hvor lette de er. Stoffet er både fugtledende og hurtigtørrende, og giver en rigtig god ventilation omkring benene. Materialet er i 100% Nylon.
Kontakt os eller besøg Pro Outdoor på Ahlgade 11 i Holbæk, hvor du kan se vores udvalg af Herre Vandreshorts til fritid eller rejser til de varme lande – Vi har over 30 års erfaring med praktisk beklædning til Outdoor og rejseformål, og deler gerne ud af både råd, vejledning og inspiration til dit næste eventyr.
Omni-Shade UPF 50
Solbeskyttende
Omni-WICK
Ventilerende
Integreret bælte
Ripstop stof
100% Nylon
Håndlommer
Baglommer m. flap
Cargo-lårlommer

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Shorts Og Capri | Columbia Silver Ridge II Cargo Shorts Grill – Mænd”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis fragt
  3. Sikker Shopping SSL-Kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: