Shorts Og Capri | Columbia Silver Ridge II Cargo Shorts Tusk – Mænd

Tilbud

Shorts Og Capri | Columbia Silver Ridge II Cargo Shorts Tusk – Mænd

DKK 711.36 DKK 437.76

Silver Ridge Herre Vandreshorts Ultra lette og hurtigtørrende Vandreshorts til mænd, i den kendte Silver Ridge kvalitet…

På lager

Varenummer: C.3905/TO2783 Kategorier: , Tags: ,

Beskrivelse

Silver Ridge Herre Vandreshorts
Ultra lette og hurtigtørrende Vandreshorts til mænd, i den kendte Silver Ridge kvalitet.
Silver Rigde II Cargo Shorts har almindelige håndlommer, og 2 baglommer med flap over. Desuden er der lårlommer på begge sider, hvoraf den ene også er med flap, og den anden er med lynlås. Så du skulle gerne have plads til alt lige fra mobiltelefon og pung, til Multi-Tool, Kort og Kompas og mere endnu.
Silver Ridge stoffet har Omni-Shade UPF 50+ solbeskyttende effekt, så til rejser i solrige egne beskytter de huden effektivt, og fjerner de værste af solens skadelige UV-Stråler. For at optimere åndbarheden har Silver Ridge Shortsene Omni-Wick, der giver ekstra ventilation, og leder fugten hurtigt væk fra kroppen. Stoffet er lavet i en Ripstop, så selvom shortsene er super lette, holder de alligevel til meget mere end man skulle tro. Stoffet er i 100% Nylon, der fungerer fugttransporterende, og fordi trådene ikke absorberer fugten, er Silver Ridge Shortsene utroligt hurtigtørrende. Selv hvis de har været driv våde kort forinden, er de knastørre på ingen tid.
Silver Ridge serien fra Columbia Sportswear, er lavet til at klare ekstremt høje temperaturer, og stadig holde kroppen tør og tempereret hele dagen. De er derfor også gode til intenst og aktivt brug i naturen, hvor blodet pumper. Til Safari-rejser, eller opdagelse i Sydamerika og Asien, er Silver Ridge Shortsene på hjemmebane.
Ripstop
100% Nylon
Cargo lommer
Omni-Shade UPF 50+
Omni-Wick

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Shorts Og Capri | Columbia Silver Ridge II Cargo Shorts Tusk – Mænd”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis fragt
  3. Sikker Shopping SSL-Kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: