Shorts Og Capri | Columbia Tech Trail Shorts Sage – Mænd

Tilbud

Shorts Og Capri | Columbia Tech Trail Shorts Sage – Mænd

DKK 844.74 DKK 437.76

Columbia Tech Trail, Vandreshorts Tech Trail Shorts fra Columbia er et par lette og åndbare herreshorts, der både er utroligt komfortable og praktiske. Shortsene er lavet i en blanding af polyester og elastan, som gør dem rigtig gode til især vandr…

På lager

Varenummer: C.3905/TO2833 Kategorier: , Tags: ,

Beskrivelse

Columbia Tech Trail, Vandreshorts
Tech Trail Shorts fra Columbia er et par lette og åndbare herreshorts, der både er utroligt komfortable og praktiske.
Shortsene er lavet i en blanding af polyester og elastan, som gør dem rigtig gode til især vandring og andre friluftsaktiviteter. Stoffet er nemlig let og åndbart, så fugt dannet inde under shortsene kan slippe ud. Derudover er materialet også hurtigtørrende, så det er praktisk på vandreturen.
Stoffet er behandlet med columbias Omni-Shield, som giver en vandafvisende overflade. Skulle du komme ud for at duggen falder tungt, behøver du altså ikke bekymre dig om din påklædning.
Shortsene er lavet i Columbia’s Active Fit pasform, der sidder elegant til uden at stramme, og heller ikke kommer til at flagre for meget på benene. Tech Trail Shortsene har både håndlommer og baglommer, samt en indvendig sikkerhedslomme med lynlås. Shortsene er syet i et super stilrent design, som både kan bruges på vandreturen, sport, casual hverdagsbrug og rejser til solrige egne.
Du er velkommen til at kigge forbi vores butik på Ahlgade i Holbæk, hvis du vil prøve disse shorts eller noget andet i vores store sortiment. Har du spørgsmål eller andet, må du endelig ikke tøve med at ringe eller skrive til os.
96% Polyester
4% Elastan
Åndbar og hurtigtørrende
Active Fit pasform
For- og baglommer
Omni-Shield

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Shorts Og Capri | Columbia Tech Trail Shorts Sage – Mænd”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis fragt
  3. Sikker Shopping SSL-Kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: