Shorts Og Capri | Columbia Triple Canyon Capris Black – Mænd

Tilbud

Shorts Og Capri | Columbia Triple Canyon Capris Black – Mænd

DKK 1052.68 DKK 547.20

Columbia Capri Herre Vandrebukser Capri bukser til herre, med en solbeskyttende Omni-Shade samt vandafvisende Omni-Shield Repellency. De trekvart lange bukser er lavet i syntetiske fibre i 90% Polye…

På lager

Varenummer: C.3905/TO2842 Kategorier: , Tags: ,

Beskrivelse

Columbia Capri Herre Vandrebukser
Capri bukser til herre, med en solbeskyttende Omni-Shade samt vandafvisende Omni-Shield Repellency.
De trekvart lange bukser er lavet i syntetiske fibre i 90% Polyester og 10% Elastan, så materialet ikke absorberer fugten, men let transporterer den væk fra kroppen. Elastantrådene er vævet ind i stoffet for at give en 4-vejs Stretch, der gør at Triple Canyon caprien nemt kan følge med når tempoet er højt.
Stoffet er behandlet med Columbia’s patenterede Omni-Shield Repellency der gør at bukserne har en god vandafvisende effekt, så regn eller bølgeskvulp perler fint af på overfladen. Desuden giver Triple Canyon caprien en Solbeskyttende effekt med Omni-Shade UPF 50+, så når du er ude i solen i længere perioder er du også godt beskyttet imod den skadelige UV-stråling. Da den trekvart lange Capri når til ca. midt på skinnebenet, skal du dog stadig huske at smøre solcreme på, nederst på benet.
Triple Canyon Capri kan bruges til både klatring, vandreturen eller meget andet Friluftsliv, i varme sæsoner eller på rejser til solrige egne.
Omni-Shield Repellency
Omni-Shade UPF 50+
90% Polyester
10% Elastan

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Shorts Og Capri | Columbia Triple Canyon Capris Black – Mænd”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis fragt
  3. Sikker Shopping SSL-Kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: