Shorts Og Capri | Fjällräven Nikka Shortss Black – Kvinder

Tilbud

Shorts Og Capri | Fjällräven Nikka Shortss Black – Kvinder

DKK 1108.08 DKK 608.76

Fjällräven Nikka Dame Shorts Vandreshorts til kvinder med en god bevægelsesfrihed, i det fleksible Stretch materiale. Nikka Shorts Curved er lavet i en lækker kombination af stræk materiale og Fjällrävens eget G-1000 Original. Kombination…

På lager

Varenummer: C.3905/TO2283 Kategorier: , Tags: ,

Beskrivelse

Fjällräven Nikka Dame Shorts
Vandreshorts til kvinder med en god bevægelsesfrihed, i det fleksible Stretch materiale.
Nikka Shorts Curved er lavet i en lækker kombination af stræk materiale og Fjällrävens eget G-1000 Original. Kombinationen giver et par lækre Vandreshorts der både er fuldt fleksible, og samtidig meget slidstærke.
På taljen sidder en løkke der gør at du let kan montere udstyr, som et mindre kamera, kniv eller kompas. For yderligere opbevaring er der to åbne forlommer, en større lomme med indvendig netlomme og en mindre lomme med plads til f.eks. mobiltelefonen.
G1000 stoffet er lavet i 65% Polyester og 35% Bomuld, der er behandlet med Greenland Wax for at blive vandafvisende, hvis der skulle komme en uventet byge eller vandsprøjt. Stretch stoffet er lavet i 63% Polyamid, 26% Polyester og 11% Elastan. Stretch stoffet er strategisk placeret for at give en optimal bevægelsesfrihed, og G1000 forstærkninger er placeret der hvor Shortsene er udsat for mest slitage.
Nikka Shorts Curved er et par fantastiske vandreshorts til hende, perfekte til et aktivt Friluftsliv i varmt klima, og den danske sommer.
G1000 Original
Elastan Stretch
Store lårlommer

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Shorts Og Capri | Fjällräven Nikka Shortss Black – Kvinder”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis fragt
  3. Sikker Shopping SSL-Kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: