Shorts Og Capri | Salomon Wayfarer Shorts Blue – Mænd

Tilbud

Shorts Og Capri | Salomon Wayfarer Shorts Blue – Mænd

DKK 1026.68 DKK 533.52

Salomon Herre Wayfarer Shorts Letvægt og hurtigtørrende Herreshorts, med en UPF 50 Solbeskyttende effekt. Shortsene er lavet i Bluesign Approved materialer…

På lager

Varenummer: C.3905/TO2955 Kategorier: , Tags: ,

Beskrivelse

Salomon Herre Wayfarer Shorts
Letvægt og hurtigtørrende Herreshorts, med en UPF 50 Solbeskyttende effekt.
Shortsene er lavet i Bluesign Approved materialer, så du er sikret et produkt der er udviklet med henblik på en miljøvenlig og bæredygtig produktion. Wayfarer Shorts kan bruges både til Outdoor, Sport eller i træningscenteret, og klarer gerne tekniske og udfordrende vandreture og klatring. Stoffet er slidstærkt nok til at klare de strabadser de måtte komme ud for på rejsen, sidder super komfortabelt, og tørrer på ingen tid hvis de bliver våde, eller tempoet er så højt så sveden pibler.
Wayfarer Shorts har to håndlommer samt en baglomme og lårlomme, der alle sammen er med lynlås. Stoffet er strækbart og shortsene er syet i Active Fit, der sidder til uden at stramme, og tillader fuld bevægelsesfrihed.
Besøg vores store butik på Ahlgade 11 i Holbæk hvis du vil have viden, råd og inspiration til din næste rejse, hvor du kan finde alt i beklædning til rejser og ophold, i varme og solrige klimaer. Pro Outdoor har over 30 års erfaring, og sætter en ære i at give dig den bedst mulige oplevelse.
Herre Vandreshorts
AdvancedSkin Shield
UPF 50
4 lommer m. lynlås
Bluesign Approved
Justerbar talje
Active Fit

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Shorts Og Capri | Salomon Wayfarer Shorts Blue – Mænd”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis fragt
  3. Sikker Shopping SSL-Kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: