Shorts Og Capri | Salomon Wayfarer Straight Zip Pants Black – Mænd

Tilbud

Shorts Og Capri | Salomon Wayfarer Straight Zip Pants Black – Mænd

DKK 872.10 DKK 574.56

Salomon Zip-Off Herre Vandrebukser Super fleksible og lette Friluftbukser til mænd, med Zip-Off bukseben. Wayfarer buksen fra Salomon er lavet i 86% Polyamid og 14% Elastan,…

På lager

Varenummer: C.3905/TO3191 Kategorier: , , Tags: ,

Beskrivelse

Salomon Zip-Off Herre Vandrebukser
Super fleksible og lette Friluftbukser til mænd, med Zip-Off bukseben.
Wayfarer buksen fra Salomon er lavet i 86% Polyamid og 14% Elastan, der tilsammen giver et slidstærk kvalitet, hvor stoffet er utroligt fleksibelt. Elastan trådene er vævet ind så stoffet får en 4-vejs Stretch, der følger kroppens bevægelser. Stoffet er DWR behandlet, så Wayfarer Pant er både Vindtætte og Vandafvisende.
Salomon Wayfarer Pant giver en UPF 50+ solbeskyttelse, der beskytter imod skadelige UV-stråler, når du opholder dig i naturen i solrige områder.
Bukserne har håndlommer, en baglomme og en enkelt lårlomme, der alle er lukket med lynlås. Buksebenene kan lynes af lige over knæet, så når temperaturen eller dit aktivitetsniveau ændrer sig, kan du lave buksen om til et par Shorts.
Denne lette Friluftsbuks fra Salomon er god til både Vandreture i varmt klima, også når du kommer over trægrænsen. Men den er også god til både sejlads med sine vandafvisende egenskaber, samt f.eks. klatring med den fleksible 4-vejs Stretch.
Zip-Off bukser
DWR Behandlet
86% Polyamid
14% Elastan

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Shorts Og Capri | Salomon Wayfarer Straight Zip Pants Black – Mænd”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis fragt
  3. Sikker Shopping SSL-Kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: