Shorts Og Capri | Salomon Wayfarer Straight Zip Pants Grey – Mænd

Tilbud

Shorts Og Capri | Salomon Wayfarer Straight Zip Pants Grey – Mænd

DKK 1149.12 DKK 540.36

Wayfarer Herre Zip-Off Vandrebuks Lette og fleksible vandre- og fritidsbukser til herre, i en åndbar og strækbar kvalitet. Wayfarer buksen…

På lager

Varenummer: C.3905/TO3195 Kategorier: , , Tags: ,

Beskrivelse

Wayfarer Herre Zip-Off Vandrebuks
Lette og fleksible vandre- og fritidsbukser til herre, i en åndbar og strækbar kvalitet.
Wayfarer buksen fra Salomon er lavet i 86% Polyamid og 14% Elastan, der tilsammen giver et slidstærk kvalitet, hvor stoffet er utroligt fleksibelt. Elastan trådene er vævet ind så stoffet får en 4-vejs Stretch, der følger kroppens bevægelser. Stoffet er DWR behandlet, så Wayfarer Pant er både Vindtætte og Vandafvisende.
Salomon Wayfarer Pant giver en UPF 50+ solbeskyttelse, der beskytter imod skadelige UV-stråler, når du opholder dig i naturen i solrige områder.
Bukserne har håndlommer, en baglomme og en enkelt lårlomme, der alle er med lynlås. Buksebenene kan lynes af lige over knæet, så når temperaturen eller dit aktivitetsniveau ændrer sig, kan du lave buksen om til et par Shorts.
Denne lette Friluftsbuks fra Salomon er god til både Vandreture i varmt klima, også når du kommer over trægrænsen. Men den er også god til både sejlads med sine vandafvisende egenskaber, samt f.eks. klatring med den fleksible 4-vejs Stretch.
Besøg vores butik i Holbæk hvor du kan få både råd og inspiration til dit næste eventyr – Hvor vi altid sætter en ære i at give den bedst mulige betjening, for bedre at kunne hjælpe vores kunder med at få spændende naturoplevelser. I Danmark såvel som i resten af verden.
Zip-Off bukser
DWR Behandlet
86% Polyamid
14% Elastan
Straight Fit
Bluesign Approved

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Shorts Og Capri | Salomon Wayfarer Straight Zip Pants Grey – Mænd”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis fragt
  3. Sikker Shopping SSL-Kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: