Skalbukser | Columbia Evolution Valley Pants Black – Mænd

Tilbud

Skalbukser | Columbia Evolution Valley Pants Black – Mænd

DKK 875.52 DKK 540.36

Columbia Evolution Valley Skalbukser Skalbukser til mænd med en Vind- og Vandtæt Omni-Tech Membran, og i en Comfort Stretch kvalitet. Evolutio…

På lager

Varenummer: C.3905/TO2906 Kategorier: , , , Tags: ,

Beskrivelse

Columbia Evolution Valley Skalbukser
Skalbukser til mænd med en Vind- og Vandtæt Omni-Tech Membran, og i en Comfort Stretch kvalitet.
Evolution Valley bukserne er lavet i med en udvendig skal, der er forsynet med Omni-Tech. Membranen holder både regn og sne ude af bukserne, og tillader stadig at fugten indefra, nemt bliver transporteret ud igennem materialet. Omni-Tech membranen er også det der gør Evolution Valley buksen Vindtæt. Alle syninger er Fully Seam Sealed hvilket vil sige at de er blevet forseglet fra indersiden.
På indersiden af den vandtætte skal, sidder en glat liner i 100% Polyester, som gør at Evolution Valley er langt nemmere at trække udover bukserne, når vejret slår pludseligt og uventet om. Benene er lavet vige nok til at bukserne kan trækkes udover selv store Vandrestøvler. Desuden er buksebenene afsluttet med en lang lynlås i siden, så du kan åbne buksebenet hele 3/4 op. Så er skistøvler pludselig heller ingen udfordring.
Livet er lavet med en elastisk talje, så du kan stramme dem ind til at sidde perfekt. Overtræksbukserne er med vilje lavet uden trykknapper, lynlås og lign. i taljen, for at undgå at du bygger "lag" af spænder og knapper op, uden på dit eget tøj.
Columbia’s Evolution Valley Skal- og Regnbukser, er gode både til en gråvejrsdag i Danmark, om du så cykler til arbejde eller skal ud med hunden. Men med Omni-Tech og Fully Seam Sealed, klarer de snildt Vandreturen, eller skiture hvor temperaturen ikke kræver tykt fiberfor.
Herre Skalbukser
Vind- og Vandtæt
Omni-Tech Membran
Fully Seam Sealed
3/4 Zip i benene

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Skalbukser | Columbia Evolution Valley Pants Black – Mænd”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis fragt
  3. Sikker Shopping SSL-Kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: