Skalbukser | Fjällräven Keb Eco-Shell Trouserss Black – Mænd

Tilbud

Skalbukser | Fjällräven Keb Eco-Shell Trouserss Black – Mænd

DKK 1067.04 DKK 526.68

Fjällräven Keb Eco-Shell Skalbukser Tekniske trelagsbukser til mænd fra Fjällräven. Keb Eco-Shell bukserne er lavet i Fjä…

På lager

Varenummer: C.3905/TO2816 Kategorier: , , Tags: ,

Beskrivelse

Fjällräven Keb Eco-Shell Skalbukser
Tekniske trelagsbukser til mænd fra Fjällräven.
Keb Eco-Shell bukserne er lavet i Fjällrävens nye Eco-Shell med stretch i 100% genanvendt polyester med en 3 lags membran. Membranen kan modstå et vandsøjletryk på 30.000 mm. og har samtidig en høj åndbarhed på 26.000. For at give membranen de bedste betingelser for at være vandtæt og især åndbar er ydermaterialet imprægneret med en fluorocarbonfri imprægnering.
Bukserne er designet til optimal bevægelighed og er især velegnet til vandre- og skiture. Pasformen er regulær mens buksebenene er brede nok til at man kan have sine yndlings G-1000 bukser på indenunder. Taljen har velcrojustering i siden og et bælte med fladt bæltespænde, som sikre at bukserne bliver hvor de skal.
Keb Eco-Shell bukserne har en vandtæt to-vejs gummilynlås på ydersiden af begge ben, det gør det nemt at tage dem af og på og giver mulighed for ventilation. Bukserne har to lynlås lommer, perfekt til småting.
Ved ben afslutningerne er Keb Eco-Shell bukserne forstærket med slidstærkt Cordura Nylon, der beskytter imod slitage fra støvler.
Fjällrävens Keb Eco-Shell bukser kan anvendes som skalbukser året rundt, og er især god til aktiviteter som vandring og skiture, hvor de vil holde en tør.

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Skalbukser | Fjällräven Keb Eco-Shell Trouserss Black – Mænd”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis fragt
  3. Sikker Shopping SSL-Kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: