Skalbukser | Patagonias Torrentshell 3L Pants Black – Kvinder

Tilbud

Skalbukser | Patagonias Torrentshell 3L Pants Black – Kvinder

DKK 1077.30 DKK 506.16

Patagonia Torrenshell Skalbukser Simpel men gennemført skalbuks eller regnbuks med en 3 lags Patagonia H2NO membran, der er vandtæt, vindtæt og åndbar, deraf navnet 3L. Stoffet er lavet af 100 & genbrugs nylon…

På lager

Varenummer: C.3905/TO2314 Kategorier: , , , Tags: ,

Beskrivelse

Patagonia Torrenshell Skalbukser
Simpel men gennemført skalbuks eller regnbuks med en 3 lags Patagonia H2NO membran, der er vandtæt, vindtæt og åndbar, deraf navnet 3L. Stoffet er lavet af 100 & genbrugs nylon, og er syet med ripstop teknik, og har en DWR (Durable Water Repellant) finish.
Buksen har elastik i livet, og kan snøres for optimal pasform omkring livet. Der er to sidelommer man kan lune hænderne i, som har integrerede storm flaps, og lynlåsen er stærkt vandafvisende også. Man kan lyne bukserne op på siderne op til omkring knæet, så det er let at hive dem udover din normale beklædning, og der er knap funktioner nederst på buksen som kan justeres og tilpasses den enkelte. Disse regnbukser er udover genbrugsmaterialerne, også fair trade syet. En super buks til outdoor folket.
Vidste du at :
Ripstop er en betegnelse for en helt speciel vævningsmetode som kan anvendes på mange forskellige materialer.
Vævningen som udføres med et helt specielt mønster, modvirker at et hul eller en flænge i stoffet løber, og dermed forværres.
Ripstop teknologien modvirker altså yderligere skader i stoffet, og bliver udover til tøj og tasker anvendt til blandt andet faldskærme, sejl, luftballoner samt hængekøjer.
H2NO Membran
God åndbar
Vand og vindtæt
100 % Genbrugs nylon
Elastik om livet

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Skalbukser | Patagonias Torrentshell 3L Pants Black – Kvinder”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis fragt
  3. Sikker Shopping SSL-Kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: