Skalbukser | Patagonias Torrentshell 3L Pants Black – Mænd

Tilbud

Skalbukser | Patagonias Torrentshell 3L Pants Black – Mænd

DKK 1034.89 DKK 601.92

Patagonia Torrentshell Skalbukser Simpel men gennemført herre skalbuks eller regnbuks med en 3 lags Patagonia H2NO membran, der er vandtæt, vindtæt og rigtig god åndbar, deraf navnet 3L. Stoffet er lavet af 100 & genbrugs nylon, og er syet med ripstop t…

På lager

Varenummer: C.3905/TO3151 Kategorier: , , , Tags: ,

Beskrivelse

Patagonia Torrentshell Skalbukser
Simpel men gennemført herre skalbuks eller regnbuks med en 3 lags Patagonia H2NO membran, der er vandtæt, vindtæt og rigtig god åndbar, deraf navnet 3L. Stoffet er lavet af 100 & genbrugs nylon, og er syet med ripstop teknik, og har en DWR (Durable Water Repellant) finish.
Buksen har elastik i livet, og kan snøres for optimal pasform omkring livet. Der er to sidelommer man kan lune hænderne i, som har integrerede storm flaps, og lynlåsen er stærkt vandafvisende også. Man kan lyne bukserne op på siderne op til omkring knæet, så det er let at hive dem udover din normale beklædning, og der er knap funktioner nederst på buksen som kan justeres og tilpasses den enkelte. Disse regnbukser er udover genbrugsmaterialerne, også fair trade syet. En super buks til både lystfiskeren, folk der skal på jagt, eller til outdoor folket.
Vidste du at:
Fairtrade er et fantastisk program der omhandler at skabe bedre arbejdsvilkår for mennesker i Afrika, Asien samt Syd og Mellemamerika, og samtidig passe bedre på miljøet.
Vi stiller krav til at virksomheder betaler arbejderne, og at de får mere bæredygtige priser, og på den måde ændrer vi gradvist uretfærdigheden ved konventionel handel, som ikke altid er helt fair.
Når du køber et Fairtrade-mærket produkt, er du med til at skabe en bedre fremtid for bønder og arbejdere i nogle af verdens fattigste lande.
H2NO Membran
God åndbar
Vand og vindtæt
100 % Genbrugs nylon
Elastik om livet

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Skalbukser | Patagonias Torrentshell 3L Pants Black – Mænd”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis fragt
  3. Sikker Shopping SSL-Kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: