Skalbukser | Salomon Nova Pants Black – Mænd

Tilbud

Skalbukser | Salomon Nova Pants Black – Mænd

DKK 889.20 DKK 437.76

Salomon Nova herre vinterbuks til outdoorbrug Alsidig buks til al slags udendørs liv i vintermånederne. Nova bukserne er lavet i et blødt materiale med 4-vejs stretch der giverden optimale bevægelsesfrihed. Buks…

På lager

Varenummer: C.3905/TO3172 Kategorier: , , Tags: ,

Beskrivelse

Salomon Nova herre vinterbuks til outdoorbrug
Alsidig buks til al slags udendørs liv i vintermånederne.
Nova bukserne er lavet i et blødt materiale med 4-vejs stretch der giverden optimale bevægelsesfrihed. Bukserne er forsynet med Salomons Advances Skin teknologi, der gør stoffet vand- og vindafvisende samtidig med at det er dejligt åndbart. Bukserne er altså ikke regntætte, men kan sagtens modstå sne. Bukserne er let foret med 40 g. fiberforing, der både holder på varmen og gør bukserne vindtætte.
Bukserne har mange funktionelle detaljer. I taljen er der en bred elastik der både gør bukserne behagelige at have på, men samtidig også sørger for at de sidder tæt til og holder godt på varmen. Nederst kan buksebenene lynes et stykke op på ydersiden, så de er nemme at have på udover de fleste støvletyper. Indvendig nederst i benene er der et justerbar snefang, der effektivt holder sne og sjap ude af bukserne.
Salomons Nova herrebukser er perfekte til alle slags udendørs vinteraktiviteter som vandring eller langrendsski hvor den rammer den rigtige balance og er varm nok uden at blive for varm og klodset.
4-vejs stretch
Vandafvisede
Vindtæt
40 g. Fiberforing
Elastik i taljen
Justerbare snefang
Lynlås nederst i benene

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Skalbukser | Salomon Nova Pants Black – Mænd”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis fragt
  3. Sikker Shopping SSL-Kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: