Skaljakker | Columbia Hideaway Creek Jackets Flint Grey – Kvinder

Tilbud

Skaljakker | Columbia Hideaway Creek Jackets Flint Grey – Kvinder

DKK 889.20 DKK 437.76

Columbia Hideaway Dame Regnjakke Lang parka til kvinder i en let og åndbar kvalitet, med Vind- og Vandtæt Omni-Tech membran. Hideway Creek har en rummelig og justerbar…

På lager

Varenummer: C.3905/TO2118 Kategorier: , , Tags: ,

Beskrivelse

Columbia Hideaway Dame Regnjakke
Lang parka til kvinder i en let og åndbar kvalitet, med Vind- og Vandtæt Omni-Tech membran.
Hideway Creek har en rummelig og justerbar hætte, som du også kan tage helt af. Udvendigt har den 3 lommer der alle sammen er lukket med lynlås. Brystlommen er PU-coated for at være endnu mere resistent overfor regnen. Omkring taljen sidder en indvendig træksnor, så du kan give Hideaway Creek Jacket den helt rigtige facon omkring livet.
Yderstoffet er lavet i 100% Polyester og forsynet med Columbia’s Omni-Tech Membran, der både er vind- og vandtæt, men stadig tillader at fugten omkring kroppen, let og effektivt bliver transporteret ud igennem materialet. For at sikre vandtætheden fuldstændig er jakken også Fully Seam Sealed, hvor alle syninger er blevet forseglet fra indersiden. Hideaway Creek jakken er lavet med en Liner på indersiden, i 100% Nylon.
Den Parka lange damejakke når til ca. midt på låret, og kan bruges det meste af året. Til både gråvejrsdage i sommer- og overgangssæsonerne, eller til en mild vinterdag udover en en varm Striktrøje eller Fleece.
Mid-thigh længde
Omni-Tech Membran
Fully Seam Sealed
Vind- og Vandtæt
Aftagelig Hætte

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Skaljakker | Columbia Hideaway Creek Jackets Flint Grey – Kvinder”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis fragt
  3. Sikker Shopping SSL-Kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: