Skaljakker | Columbia Omni-Tech Ampli-Dry Shells Stone Green – Mænd

Tilbud

Skaljakker | Columbia Omni-Tech Ampli-Dry Shells Stone Green – Mænd

DKK 1091.66 DKK 513.00

Skaljakke fra Columbia Columbia Omni-Tech Ampli-Dry Shell Mens, er en vind- og vandafvisende skaljakke, lavet i åndbart materiale. Med gode ventilationsmuligheder og justerin…

På lager

Varenummer: C.3905/TO1882 Kategorier: , Tags: ,

Beskrivelse

Skaljakke fra Columbia
Columbia Omni-Tech Ampli-Dry Shell Mens, er en vind- og vandafvisende skaljakke, lavet i åndbart materiale. Med gode ventilationsmuligheder og justeringsmuligheder.
Skaljakken er lavet i Omni-Tech og har 4-vejs stretch, hvilket giver dig utrolig god bevægelsesfrihed, og sammen med seam-sealed (forseglet) lynlåse samt justerbar hætte, håndled og hofte, har du en skaljakke til al slags vejr.
Åndbar skaljakke
Foruden det åndbare materiale, er der udluftning under armene. Når du er aktiv betyder det, at du kan holde dig tør og ventileret, og undgå at svede kraftigt. Når du når frem til din destination, kan du lukke ventilationen igen, og holde varmen.
Der er gode lommer på siden og ved brystet, og en stor netlomme indvendigt. Det gør at du også her, har mulighed for ventilering, under aktivitet.
Columbia butik og webshop
Alt du ser på vores hjemmeside fra Columbia,har vi også i vores butik i Holbæk. Du kan komme og prøve størrelser, og se vores store sortiment. Du er også velkommen til at ringe på 5944 3212 eller kontakte os her…

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Skaljakker | Columbia Omni-Tech Ampli-Dry Shells Stone Green – Mænd”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis fragt
  3. Sikker Shopping SSL-Kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: