Skaljakker | Columbia South Canyon Long Hooded Jackets Flint Grey – Kvinder

Tilbud

Skaljakker | Columbia South Canyon Long Hooded Jackets Flint Grey – Kvinder

DKK 984.96 DKK 608.76

Columbia South Canyon Damejakke Parka lang damejakke i et stilrent design, og med funktion med en Skaljakke. South Canyon jakken er forsynet med vind- og vandtæt Omni-Tech membran, der tillader at kroppen kan ånde, og fugten komme væk under a…

På lager

Varenummer: C.3905/TO2129 Kategorier: , , Tags: ,

Beskrivelse

Columbia South Canyon Damejakke
Parka lang damejakke i et stilrent design, og med funktion med en Skaljakke.
South Canyon jakken er forsynet med vind- og vandtæt Omni-Tech membran, der tillader at kroppen kan ånde, og fugten komme væk under aktivt brug. Den vandtætte membran gør jakken super anvendelig i både sommer halvåret og varmt klima, men også på en halvkold dagovergangssæsonen, med blæst og regn.
Jakken har en slank og feminin facon omkring taljen, og er lavet lidt længere i ryggen end foran. Hætte, ærmer og hofte kan alle strammes ind, så jakken slutter endnu tættere til.
På hoften har South Canyon Long jakken håndlommer med flapper over, og desuden er der også en sikker inderlomme. Foret på indersiden er lavet i en glat Nylon kvalitet, der gør at jakken nemmere glider af og på. Yderstoffet er i 100% Polyester med Omni-Tech, og er Fully Seam-Sealed, hvilket vil sige at alle syninger er forseglet fra indersiden, og 100% vandtætte.
Parka lang Skaljakke
Omni-Tech membran
Fully Seam Sealed

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Skaljakker | Columbia South Canyon Long Hooded Jackets Flint Grey – Kvinder”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis fragt
  3. Sikker Shopping SSL-Kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: