Skaljakker | Fjällräven Anorak No.8s Dark Olive – Mænd

Tilbud

Skaljakker | Fjällräven Anorak No.8s Dark Olive – Mænd

DKK 1402.20 DKK 554.04

Fjällräven Anorak No.8 i G-1000 Teknisk og slidstærk anorak til mænd fra Fjällräven. Anorak No. 8 er lavet i Fjällrävens kraftig vandafvisende og vindtætte G-1000 …

På lager

Varenummer: C.3905/TO2606 Kategorier: , Tags: ,

Beskrivelse

Fjällräven Anorak No.8 i G-1000
Teknisk og slidstærk anorak til mænd fra Fjällräven.
Anorak No. 8 er lavet i Fjällrävens kraftig vandafvisende og vindtætte G-1000 Eco, der er lavet i genavendt polyester og økologisk bomuld. Forstærkningerne på ærmer, skuldre og nederst bagpå, er lavet i det ekstra slidstærke og kraftige G-1000 Heavy Duty.
Hætten fungere som en høj krave når den er slået ned, hvor Kilen fortil sikre ekstra beskyttelse og varme, men kan ligeledes åbnes for ekstra ventilation. Hætten er justerbar så den lukker tæt til omkring hovedet, hvor skyggen kan foldes tilbage for bedre udsyn, eller holdes fremme for optimal vindbeskyttelse.
Fortil har Anorak No. 8 en stor kænguru lomme, der kan åbnes oppefra, eller fra siderne, så du altid har let tilgængelighed til dine ting.
Anorakken har to lynlås åbninger i siderne, der gør du kan komme af med overskydende varme, og gør det samtidig let for dig at få anorakken af og på. Snører justering i ryg og nederste kant giver dig mulighed for at justere pasform og holde kold vind ude.
Fjällräven har designet Anorak No. 8 til at kunne klare hårde forhold i naturen, hele året rundt, hvor den passer perfekt over en let trøje, eller en varm skaljakke.

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Skaljakker | Fjällräven Anorak No.8s Dark Olive – Mænd”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis fragt
  3. Sikker Shopping SSL-Kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: